Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema TV Thomson Sasiu DPC-B1

Postări Recomandate

Buna seara,

Am de reparat un TV Thomson  cu sasiul DPC-B1, omul a zis ca numai are capacul spate, deci nu pot identifica ce model este.

Din ce am observat  sursa de alimentare nu lucreaza deloc. nu am nicio tensiune de iesire. Este modelul de sursa in 3 tranzistori.

Nu am inpuls de comanda pe mosul de pompeaza in chopper.

Ma poate ajuta cineva cu o schema a sursei? sa imi fac si eu o idee de modul in care as putea sa o repar??? Am masurat diode redresoare, tranzistori, diode zenner, condensatorii 3 buc: 2 buc 22uF, masurat aveau 21,9 uF resp 21 uF, 1 buc 10uF masurat 9,6uF si totul pare OK.

Va multumesc mult!

Editat de cuza
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cuza

3

• Toni Marginean

2

• Radiotelegrafist

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Multumesc mult!

Schema aflata pe site-ul eservice nu se pupa la notatii, iar cea de pe electrotanya nu pot sa o descarc, deoarece nu a fost corect descarcata, tocmai maine o pot descarca.

O sa incerc sa ma descurc cu schema gasita pe eservice.

Multumesc mult!

Link spre comentariu

Multumesc mult!

Schema aflata pe site-ul eservice nu se pupa la notatii, iar cea de pe electrotanya nu pot sa o descarc, deoarece nu a fost corect descarcata, tocmai maine o pot descarca.

O sa incerc sa ma descurc cu schema gasita pe eservice.

Multumesc mult!

pai pe electrotanya nu ai voie sa descarci decat de doua ori pe zii,asa permite site-ul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări