Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformator 24V - 3 faze

Vizitator Alexxko

Postări Recomandate

Vizitator Alexxko

Buna ziua,

am achizitionat un motor vibrator pentru o masa vibratoare, si se alimenteaza la 18-24V 3 faze, am cautat prin magazine inclusiv online pentru un asemena transformator si nu am gasit. As vrea sa stiu ce solutie as putea sa adopt pentru a-l face functional.

DENUMIRE MOTOR: NETTER VIBRATION

TYPE: NEG 5050;

n = 3000 min^-1;

U =18/24V

I= 3,1 A

Ph = 3~

f= 50hz

p = 40w

Va multumesc.

Alex

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Buna ziua,

am achizitionat un motor vibrator pentru o masa vibratoare, si se alimenteaza la 18-24V 3 faze, am cautat prin magazine inclusiv online pentru un asemena transformator si nu am gasit. As vrea sa stiu ce solutie as putea sa adopt pentru a-l face functional.

Pai da comanda la o firma care face transformatoare.

In Iasi este una...

Link spre comentariu
Vizitator Alexxko

La unitate exista curent trifazic. Cred ca o sa caut prin afara poate gasesc ceva. Daca nu solutia cu 3 transformatoare este viabila. Multumesc pentru raspunsuri. Cum rezolv problema o sa scriu aici, poate se mai loveste cineva de aceasta problema.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cred ca se face o confuzie, la o masa vibratoare nu se foloseste acelasi tip de vibrator c-acel care se introduce direct in masa de mortar (vibrare locala). Ma bazez pe faptul ca puterea motorului este mica pentru o masa iar la tipul portabil, despre care cred eu ca este vorba, este obligatoriu ca tensiunea sa fie sub 24V.

Editat de gica70
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Alexxko

Buna ziua,

Am optat pentru solutia domnului Zal, cea cu 3 transformatoare de 24 V legate la reteaua trifazica si merge foarte bine. Va multumesc pentru raspunsuri.

O zi frumoasa,

Alex

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări