Vizitator me_gaton Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 Bunaziua/salut,nu stiu exact unde sa postez acesta intrebare.Este urmatoarea:D:-am un amplificator sony cu intrare rca,coaxial,fibra optica bla bla bla dasta model nou,in fine,problema e alta,eu folosesc ca semnal un DVD-PLAYER e-boda x555,intre amplif si dvd-player folosesc cablu optic nu RCA coaxial sau ce mai e.care este mai calitativ?optic?rca?coaxial?dupa cate am observat atunci cand folosesc optic trece direct semnalul nu mai functioneaza si procesarea din dvd-player dar daca bag rca functioneaza si procesarea.si..care este mai calitativ?formatul ACC,MP3,WAV,MPEG(ma refer la ascultat muzica/videoclipuri)si care e diferenta intre un format ACC si MP3...ma refer ca sunet..care este mai calitativ?(nu video)va multumesc:D Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 Cel mai calitativ semnal este semnalul cel mai putin compresat din punct de vedere digital, deci formatul CD-audio sau mai nou DVD-audio. Pe locul doi din punct de vedere a calitati este formatul mp3 cu rata de conversie de cel putin 192kB/s. Formatul AC3 este un mod de compresie caracteristic coloanei sonore a DVD-urilor in format video dar nu este recomandat pentru ascultat muzica.Cat despre problema ta, iti recomand sa nu mai folosesti conexiunea optica. Acest tip de conexiune este utilizat cu precadere in cazul captarii unui semnal audio si/sau video in vedere inregistrarii, unde pasii de procesare si optimizare a calitatii semnalului sunt realizati de catre aparatul de inregistrare in marea majoritate a cazurilor. Iesirea RCA este analogica pe cand cea optica este digitala. Foloseste iesirea RCA de la DVD-player cu intrarea RCA de la amplificator.NUMAI BINE. Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 multumesc pentru informatie...e bine de tinut minte...eu ma refeream la ACC ptr ca ma trag numai videoclipuri..desi mi-e indiferent ca nu prea ma uit la videoclipuri ci le las sa curga..si vroaim sa stiu ce este mai calitate..un videoclip sau un MP3,din pacate videoclipurile care le gasesc pe net..marea majoritate nu sunt originale ci trase cu TV-TUNERU deci..nu cred ca sunt f bune in calitate de sunet..ms oricum ptr informatii osa iti urmez sfatul..numai bine si tie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum