Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator care nu funcţionează...

Vizitator toma valentin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel1972

3

• franzm

2

• Blacksmith

1

• petreelectronic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

prefinalii sunt montati gresit pe desenul cu amplasarea componentelor, fata de schema. desenul este dinspre partea plantata sau dinspre partea placata?

Link spre comentariu
Vizitator toma valentin

prefinalii sunt montati gresit pe desenul cu amplasarea componentelor, fata de schema. desenul este dinspre partea plantata sau dinspre partea placata?

care sunt prefinalii?

Link spre comentariu
Vizitator toma valentin

Daca intrebi care sint prefinalii, eu zic ca ar fi bine sa te lasi de amplificatoare....

sunt nou in domeniu si mi-au ceru la facultate sa fac un proiect, am gasit o schema, am cumparat componentele si am facut cu era acolo de aici nu mai stiu

EU pe forumul asta am intrat sa primesc ajutor nu sa luat la misto.

Editat de toma valentin
Link spre comentariu

r7 in schema este montata intre emitorii prefinalilor. pe fotografia cu amplasarea pieselor apare montata intre emitorul unuia si colectorul celuilalt.

Link spre comentariu
Vizitator toma valentin

r7 in schema este montata intre emitorii prefinalilor. pe fotografia cu amplasarea pieselor apare montata intre emitorul unuia si colectorul celuilalt.

si ce trebuie schimbat?

Link spre comentariu

sunt nou in domeniu si mi-au ceru la facultate sa fac un proiect, am gasit o schema, am cumparat componentele si am facut cu era acolo de aici nu mai stiu

EU pe forumul asta am intrat sa primesc ajutor nu sa luat la misto.

Ce facultate (profil, an)?

Ce fel de proiect? Proiectare, executie, etc?

Schema aleasa este, ca sa ma exprim politicos, suboptimala (dupa standardele actuale). Este fidela traditiei videorockola, samd.

Daca sunteti constient de faptul ca sunteti începator si nu stiti mare lucru în domeniu, de ce nu cereti ajutor de la început? Chiar daca unii (de ex. subsemnatul) vor refuza sa se lase înhamati la treaba de studenti smecherasi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări