Vizitator toma valentin Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 (editat) Nu functoioneaza cine poate sa ma ajute!! se inching R de 100 care este langa cea de 220 si tranzisorul bc 337 din dreapta jos http://roelectronica.blogspot.ro/2010/09/amplificator-audio-cu-2n3055-si.html?m=1 siteul de unde am luat schema cu layoutul Editat Mai 26, 2016 de toma valentin Link spre comentariu
daniel1972 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 prefinalii sunt montati gresit pe desenul cu amplasarea componentelor, fata de schema. desenul este dinspre partea plantata sau dinspre partea placata? Link spre comentariu
Vizitator toma valentin Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 prefinalii sunt montati gresit pe desenul cu amplasarea componentelor, fata de schema. desenul este dinspre partea plantata sau dinspre partea placata? care sunt prefinalii? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 http://1.bp.blogspot.com/-4CAmi-PALJk/UjI6S-KHnpI/AAAAAAAAAoI/XSqioOt9_zk/s1600/diagrama.PNGVezi daca gasesti o greseala la schema ta! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Daca intrebi care sint prefinalii, eu zic ca ar fi bine sa te lasi de amplificatoare.... Link spre comentariu
Vizitator toma valentin Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 (editat) Daca intrebi care sint prefinalii, eu zic ca ar fi bine sa te lasi de amplificatoare.... sunt nou in domeniu si mi-au ceru la facultate sa fac un proiect, am gasit o schema, am cumparat componentele si am facut cu era acolo de aici nu mai stiu EU pe forumul asta am intrat sa primesc ajutor nu sa luat la misto. Editat Mai 26, 2016 de toma valentin Link spre comentariu
petreelectronic Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 mi se pare mie sau colectoarele celor doi finali se ating? Link spre comentariu
Vizitator toma valentin Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Am verficat toate circuitele si nu se atinge nimic Link spre comentariu
Mihai85 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Sigur radiatoarele finalilor (colectoarele) nu se ating? Link spre comentariu
Vizitator toma valentin Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Asa se vede in poza dar nu se ating Link spre comentariu
daniel1972 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 r7 in schema este montata intre emitorii prefinalilor. pe fotografia cu amplasarea pieselor apare montata intre emitorul unuia si colectorul celuilalt. Link spre comentariu
Vizitator toma valentin Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 r7 in schema este montata intre emitorii prefinalilor. pe fotografia cu amplasarea pieselor apare montata intre emitorul unuia si colectorul celuilalt. si ce trebuie schimbat? Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Vezi că pe schemă lipsește o conexiune Link spre comentariu
franzm Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 sunt nou in domeniu si mi-au ceru la facultate sa fac un proiect, am gasit o schema, am cumparat componentele si am facut cu era acolo de aici nu mai stiu EU pe forumul asta am intrat sa primesc ajutor nu sa luat la misto. Ce facultate (profil, an)? Ce fel de proiect? Proiectare, executie, etc? Schema aleasa este, ca sa ma exprim politicos, suboptimala (dupa standardele actuale). Este fidela traditiei videorockola, samd. Daca sunteti constient de faptul ca sunteti începator si nu stiti mare lucru în domeniu, de ce nu cereti ajutor de la început? Chiar daca unii (de ex. subsemnatul) vor refuza sa se lase înhamati la treaba de studenti smecherasi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Dupa cum se vede pe partea cu lipituri a placii, finalii sunt montati gresit, adica bazele sunt in loc de emitori...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum