Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led philips 40

adam stefan

Postări Recomandate

va salut la acest led philips s-au ars 3 leduri in 3 etape ceea ce ma face sa cred ca toate sunt obosite si vor cadea pe rind as dori sa schimb toate  ledurile stie cineva va rog daca le gasesc undeva ? multumesc  o zi buna 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adam stefan

5

• clony

3

• BUGHIU

2

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

se gasesc pe toate drumurile de diferite culori la preturi de nimic 50bani buc,rosii verzi albastre si pentru ambianta galben si alb,

va da-ti seama ca a fost o gluma .nu? v-am raspuns si eu exact cum a-ti postat si dv, daca a-ti schimbat ledurile in etape si tot in acest fel ve-ti cere si ajutor mai mult ca sigur tot in multe etape ve-ti rezolva si problema,mai multe detalii daca nu e cu suparare cate leduri sant de toate ,cum sant legate ,la ce tensiune se alimenteaza,ce model de panel display ave-ti in tv,si eventual model tv si poze,si poate se va gasi cineva sa va ajute

Link spre comentariu

E vorba de TV led sau bec cu LED-uri? N-am prea priceput despre ce e vorba. De gasit ,gasesti leduri  cam peste tot ,trebuie doar sa stii ce tip sint.

Link spre comentariu

se gasesc pe toate drumurile de diferite culori la preturi de nimic 50bani buc,rosii verzi albastre si pentru ambianta galben si alb,

va da-ti seama ca a fost o gluma .nu? v-am raspuns si eu exact cum a-ti postat si dv, daca a-ti schimbat ledurile in etape si tot in acest fel ve-ti cere si ajutor mai mult ca sigur tot in multe etape ve-ti rezolva si problema,mai multe detalii daca nu e cu suparare cate leduri sant de toate ,cum sant legate ,la ce tensiune se alimenteaza,ce model de panel display ave-ti in tv,si eventual model tv si poze,si poate se va gasi cineva sa va ajute

scuze nu am fost prea explicit este un tv philips led de 40 inch din cite i-mi amintesc are 6 sau 8 bare cu led a fost de doua ori la reparat in decurs de jumatate de an  leduri arse acum m-a sunat clientul ca are aceeasi pb  din acest motiv as dori sa inlocuiesc toate barele cu led  model nu stiu  deoarece tv nu se afla inca la mine 

Link spre comentariu

Se gasesc barete complete,dar trebuie sa spuneti tipul de panel!!!

Se gasesc barete complete,dar trebuie sa spuneti tipul de panel!!!

deocamdata stiu doar modelul philips 40pfl3208h /12 alte detalii doar cind i-mi aduce tv la atelier o zi buna

Link spre comentariu

LTA400H23 sau 27 ceva de genu parca era modelul. Am majoritatea benzilor pt acest model(in afara de 4-5 care au cate 1 led ars). Are 5 randuri si fiecare rand e format din 2 baghete inbinate(A,B,C,D). Pretul unei baghete pe net este de 50-60 ron. Daca esti interesat lasa un PM si mai discutam.

Link spre comentariu

LTA400H23 sau 27 ceva de genu parca era modelul. Am majoritatea benzilor pt acest model(in afara de 4-5 care au cate 1 led ars). Are 5 randuri si fiecare rand e format din 2 baghete inbinate(A,B,C,D). Pretul unei baghete pe net este de 50-60 ron. Daca esti interesat lasa un PM si mai discutam.

multumesc f mult asa este a venit clientul dar surpriza nu era nici un led ars un contact slab la inbinarea benzilor deocamdata le-am rezolvat cu fire pe deasupra toate inbinarile o zi buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări