dumitrumy Postat Ianuarie 22, 2022 Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 3 ore, adydep a spus: piulițele încercuite ce fixează placa de nul de cofret.Nu există nici un izolator,nulul face concact cu cofretul: Nu stiu de ce te bagi peste raspunsurile mele gand stii ca esti la "ignore". Dar hai pt cursivitatea topicului sa iti raspund. Nulul nu face niciun contact cu cofretul, e clar ca ai puteri magice de vezi de la 300km. Aceiasi izolatori care sunt intre placutele de pe faze si cofret sunt si la placuta nulului. Iar sudura de care zici este foarte normala. Daca "tabla" frigiderului este la impamantare de ce nu ar fi si "tabla" cofretului in acelasi punct? Mai ales ca in apropierea ei sunt 3 faze, nu una. Bara care trece prin peretele cofretului sigur este continua de la subsol la etajul 8, daca tot pare conform regulilor ce am fotografiat eu. Si o dovada in plus ca s-a lucrat dupa normativ este ca usile au un fir separat de impamantare desi prin balama au contact electric. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 22, 2022 Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 1 oră, Liviu.Mihaiu a spus: Daca cablarea se facea 'la rece' (blocul neracordat la tensiune) , firele erau zidite prin pereti si aveau aceeasi culoare, nu prea aveai cum sa respecti o regula. Fiecare modifica apoi prin 'doze' daca avea chef. ete fleosc, zbura omul in cosmos iar noi nu puteam identifica doua fire! Acum 2 ore, Mircea a spus: Pai si dulia becului? Nu era regula ca faza sa fie in fundul fasungului, ca sa nu pui degetul pe faza cand desurubezi becul? unde e scrisa regula asta? Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 22, 2022 Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 La altii, desigur. Important e sa mearga. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 7 ore, dumitrumy a spus: Nu stiu de ce te bagi peste raspunsurile mele gand stii ca esti la "ignore". Dar hai pt cursivitatea topicului sa iti raspund. Nea Mitică,hai bre nu mai fi așa supărăcios și scoate-mă de la ”ignore”.Ce te-ai supărat așa tare pe mine,nu ști de glumă? Acum 7 ore, dumitrumy a spus: Si o dovada in plus ca s-a lucrat dupa normativ este ca usile au un fir separat de impamantare desi prin balama au contact electric. Toate cofreturile au acea legătură cu fir flexibil între ușiță și dulap,nu trebuie să mă crezi,doar uită-te și prin alte cofrete din alte scări de bloc. Pune ohmetrul între nul și carcasa cofretului și ai să vezi 0,000 ohm. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Acum 7 ore, dumitrumy a spus: Nulul nu face niciun contact cu cofretul, e clar ca ai puteri magice de vezi de la 300km. Aceiasi izolatori care sunt intre placutele de pe faze si cofret sunt si la placuta nulului. Iar sudura de care zici este foarte normala. Daca "tabla" frigiderului este la impamantare de ce nu ar fi si "tabla" cofretului in acelasi punct? Mai ales ca in apropierea ei sunt 3 faze, nu una. Bara care trece prin peretele cofretului sigur este continua de la subsol la etajul 8, daca tot pare conform regulilor ce am fotografiat eu. Uite dacă vrei mă urc în mașină și vin la fața locului să fiu lângă cofret.Și nu vin cu mâna goală,ci cu niște sticle de vin pelin de Urlați. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum