Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE37B530P7-sasiu N65A

Postări Recomandate

Buna seara ,problema acestui tv este ca ramane blocat pe cate un post sau schimba singur sursa de semnal .Daca il butonez aiurea un minut-doua isi revine si mai merge cateva zile .Ce as putea sa-i fac (se poate rezolva ceva intrand in service mode ? Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubi

8

• FLORIN IORDACHE

4

• traienus

1

• nello

1

Top autori în acest subiect

Verificati tastatura tv-ului..Adica butoanele lui frontale....  :reytre  

Aaa,sau mai incercati sa-i scateti o baterie de la telecomanda...si sa vedeti daca se mai intampla asta...ma gandesc s-a nu fie vreun buton blocat de la telecomanda....

Link spre comentariu

Face asa cu ambele telecomenzi si butoanele lui sunt in buna stare.L-am updatat dar degeaba.

Domnule, Bubu....dvs cate topicuri deschideti cu aceasta tema....pentru ca eu vad ca ati mai deschis inca vreo doua anunturi.....Dati si dvs un click aici : http://www.elforum.info/topic/112901-probleme-samsung-le37b530p7/ sau aici : http://www.elforum.info/topic/112654-samsung-le37b530p7/ .

Eu unul zic ca e destul un singur topic cu aceasta tema......Nu e cazul sa deschidem 10 topicuri cu aceiasi tema.. :reytre

O seara minunata va doresc ! Multumesc pentru intelegere !!!

Link spre comentariu

Ahaaa,deci tastatura tv-ului era de vina...pai cand v-am spus eu,dc ati zis ca nu e ea?  :rade:

Adica ati zis asa din burtica dvs ca nu e ea....nici macar nu ati verificat-o..

am scos mufa de la tastatura si acum astept sa vad ce se mai intampla ; momentan merge normal :)

Link spre comentariu

momentan nu se poate spune ca e tastatura de vina sau nu pentru ca defectul apare aleator . El are perioade cand merge si doua saptamani bine 

Foarte simplu de probat...azi il lasati asa fara tastatura conectata...iar maine ii conectati tastatura inapoi si vedeti daca apere defectul... :reytre

Iar daca apare defectul iar,atunci 101% e tastatura tv-ului cu mici probleme...asa cum v-am spus si eu si uni din colegi de aici .....Dar cand nu asculta omul...asa se intampla. :nerv

Link spre comentariu

BN41-00989A cu cele 7 push butoane creeaza problema semnalata in majoritatea cazurilor sau ansamblu de plastic ce le actioneaza este deformat termic ori prezinta diverse impuritati ce creeaza o rezistivitate parazita. Solutia cea mai simpla este sa se dezactiveze din meniul de utilizator, remedierea trebuie facuta cu inlocuirea celor 7 push butoane cu altele noi si curatarea PCB precum si a ansamblului de plastic ce le actioneaza ori inlocuirea lui sau inlocuirea BN41-00989A.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări