Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent trafo linii

Postări Recomandate

sint  sanse  extrem  de  mari  ca  sa  fie  echivalent  cu  hr80016 ... totusi ,  preventiv ,  verifica  dispunerea  pinilor  la  ambele  trafo .

Link spre comentariu

http://www.hrdiemen.com/reparation/flyback/scheme/80016

n-am  nevoie  de  model  ,  pune  mina  si  munceste  si  tu  un  pic ,  ca  nu  crapi  in  doua  dupa  o  tzira  de  efort  intelectual .  ai  link-ul  de  mai  sus  si  faci  astfel ... pe  pinul 1 la  80016  ai  colectorul  tranzistorului  final  de  linii  ... te  uiti pe  cablajul  tvc-ului   tau  daca  pinul  1  al  trafo  pet22-33b  merge  sau  nu  la  colector .  daca  merge ,  atunci  e  ok  ,  mergi  mai  departe  la  pinul  2 ,  care  este  +vcc  la 80016 ...etc ,etc ...pina  compari  toti   cei  10  pini .   mare  atentie  la  finalul  de  cadre .  spune  aici  daca  e  alimentat  diferential ,  sau  nu ...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Toni Marginean
1 hour ago, catalin004 said:

Salut...un echivalent pentru BSC25-0125? Am gasit ca ar fi cu BSC25-4805, insa cand m-am uitat la pini nu prea sunt la fel  

Dar cu HR8956 potriveste la pini?

Link spre comentariu
Toni Marginean
4 minutes ago, catalin004 said:

Eu unul cred ca da...mai asteptam pareri

Pune te rog configuratia pinilor de la traful defect si lamurim ce merge!

Link spre comentariu
Toni Marginean
6 minutes ago, catalin004 said:

Nu stiu ce sa zic...decat sa dau banii si sa nu mearga mai bine mai astept si il iau de la superelec...cu toate ca-i china

Corect toate sunt China acum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări