Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent trafo linii

Postări Recomandate

Faza tare ca eu nu cumpar HR...toate pe care le-am luat de la ei sunt FBT...

faza moale este ca si daca ai vrea sa cumperi hr de la ei , tot n-ai avea cum , pentru ca ei importa din china numai si numai trafo de linii chinezesti , personalizate sub numele de alien . daca te intreaba cineva , hr este prescurtarea de la hr-diemen si sint fabricate in spania . este o diferenta ca de la cer la pamint dpv al calitatii intre hr-diemen si panaramele chinezesti marcate cu orice fel de eticheta , nu numai alien ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Pai si eu am cumparat FBT dar miau trimis HR , si uitate la ei ca nu au HR ci numai citeva buc si mai exact 5buc si pe stoc doar 2buc , eu comand FBT si ei trimit HR eu nu inteleg cum la tine iti trimite FBT ca eu tot am cumparat de la ei si asa miau trimis tot timpul si credema ca am cumparat citeva sute de ele

Link spre comentariu

Deci cred ca am cumparat aprox 50 de bucati de la ei, dar toate toare au fost FBT...tot timpul numai FBT au trimis...si jur ca nu mi-a venit nici unul, ba inca la un ak30 mi-a venit cu BV prajit din cauza condului de 100uF dupa montaj al trafului de 2 ani, si merge si in ziua de azi(adica inca 2 ani)...FBT Alien...insa am mai luat ceva culoare GRI dar nu mai stiu firma si mi-a picat foarte repede

Link spre comentariu

Pai uitate la ei si vezi ca nu au HR7488 ci numai FBT7488 si ei miau trimis HR7488 , sau celalalt tot FBT80177 am comandat si mi la trimis HR80177 deci eu am comandat de la ei si miau trimis toate HR eu nu mai inteleg nimic de la ei

Link spre comentariu

Pai si eu am cumparat FBT dar miau trimis HR , si uitate la ei ca nu au HR ci numai citeva buc si mai exact 5buc si pe stoc doar 2buc , eu comand FBT si ei trimit HR

1-- mi-au , nu miau .

2-- uita-te , nu uitate .

3-- nu va mai contraziceti unul pe altul degeaba , ca nu aveti nici unul dreptate . ceea ce ati primit amindoi de-a lungul timpului sint niste chinezarii de doi bani , fabricate in acelasi loc ... doar etichetele difera . acelea pe care scrie hr7488 sau hr80177 sau hr xxxxx si deasupra alien SINT NISTE CONTRAFACERI ORDINARE . trafo hr-diemen originale au avut ultimul model de cutie in care erau ambalate exact ca in link-ul de mai jos ...

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/hr-diemen-trafo-transformator-6597-7814-zeilentransformator-neu/698896662-168-1863

poate nu stiati , dar pe toate cutiile lor scria MADE IN SPAIN si , in afara de asta , pina si scoci-ul care se punea deasupra cutiei era personalizat cu sigla hr . inauntrul cutiei peretii veneau tapetati cu feliute de scirtiitoare --- asta pentru protejarea trafo-ului la transport / depozitare --- iar deasupra era un pliant micut , impaturit in mai multe rinduri si scrisul era in mai multe limbi .

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Vezi ca tiam trimis un mp cu traful FBT sa vezi ca nu mint ca am comandat FBT80177 si nu HR si ei imi trimit HR80177

1-- mi-au , nu miau .

2-- uita-te , nu uitate .

3-- nu va mai contraziceti unul pe altul degeaba , ca nu aveti nici unul dreptate . ceea ce ati primit amindoi de-a lungul timpului sint niste chinezarii de doi bani , fabricate in acelasi loc ... doar etichetele difera . acelea pe care scrie hr7488 sau hr80177 sau hr xxxxx si deasupra alien SINT NISTE CONTRAFACERI ORDINARE . trafo hr-diemen originale au avut ultimul model de cutie in care erau ambalate exact ca in link-ul de mai jos ...

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/hr-diemen-trafo-transformator-6597-7814-zeilentransformator-neu/698896662-168-1863

Asta stiu ca nu sunt originale dar acu vreo 5 ani mergeau bine chiar fiind ele chinezesti dar acum nu mai tin si se ard in maxim 2 luni eu asta am vrut sa spun dar am vazut ca nu ai inteles mai nimic , acum vine o intrebare , de ce tineau atunci aceste trafuri si acum cad pe capeteca doar tot chinezisme erau si atunci de 15ron

Link spre comentariu

Pai or fi chinezarii...dar daca iau HR original, si mai pun si manopera isi baga clientul piciorul in el de tv si isi ia si el o chinezarie de LED...si eu ciuciu bani...asa ca daca am zis ca m-au tinut 4 ani nu am nici un interes sa mint.....capisci?

PS:in materie de gramatica aveti grija la nici unul(care se scrie impreunat), sint in loc de sunt - dle.profesor nu e frumos....

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
18 hours ago, catalin004 said:

SAlut...un echivalent pentru:

258 30151

1 11 98 L18

1392.5001

Este dintr-un tv philips 6.2 cred....multumesc

Cumva HR8188 este echivalent?

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

OVP Orava Vilniaus-Vingis, equivalent: 1152.7010 , 1152.7010A , PET22-33 , PET22-33B , PET22-39.

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări