Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent trafo linii

Postări Recomandate

Am modificat rezistenta aceea de pe iesire, am mai micsorat-oun pic...nu mai sunt probleme....multumesc

Era dde 2,7Ohmi, am pus una in paralel de 2,2...si am mai micsorat imaginea acum.Tensiunea am lasat-o cat scoate traful 24V

Editat de catalin004
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

da...nu prea se nimeresc....am vazut ca 80177 ar fi ceva, insa tot cu modificari...au la oradea , insa la 100 lei mai bine isi ia televizor

Link spre comentariu
Toni Marginean

Nu stiu cum de mai vor sa mai vanda trafo linii cu asemenea sume cand nici tv-ul functional nu face banii astia! Le-or da la fier vechi cum au facut cele doua firme din Cluj (care au tinut de pret pana m-au sunat sa mi le vanda cu 1 leu bucata, dar nu mai aveam ce face cu ele).

Varianta mai ieftina este tot aceea cu adaptarea unui alt tip din ce ai prin atelier.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Mai am eu cateva, vreo 50, si o sa ma uit poate "potcovim" ceva!

Am dat stocul de 530 trafo linii unui user de pe forum sa faca garduri electrice cu ele.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ma poate ajuta si pe mine cineva in a modifica HR8320 , in locul HR80077? am gasit unul pe un sasiu...este singurul pe care il am de 110 grade...

multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări