Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa samsung bn44-00696a

electronix_2006

Postări Recomandate

buna ziua va rog daca stie cineva de unde pot cumpara sau un echivalent pentru acest ci din sursa S3330 - Sop-7 - Smd va multumesc si vadoresc o zi buna.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

http://poszukaj.elektroda.pl/szukaj,uk%C5%82ad-pin-smd-przetwornicy.html

Płyta BN44-00696A po burzy. Uszkodzona przetwornica na układzie S3330. Brak jakiejkolwiek dokumentacji. Po poszukiwaniach dobrany NCP1207A (po odpięciu drabinki rezystorów z pin1 ładnie ruszył). Niestety - stanąłem na podświetleniu. Układ 7014X - 8pin SMD - sterownik PWM kluczujący mosfet sterujący LED...

BN44-00696A plate after the storm. Damaged converter for system S3330. The lack of any documentation. After searching selected NCP1207A (Without the resistive ladder with pin1 nicely moved). Sorry - I stood on the backlight. The system 7014x - 8pin SMD - PWM controller keying mosfet control LED ...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

ma scuzati dar ca sa nu mai dechid un topic nou pe acelasi subiect am scris aici ma puteti ajuta cu o schema pentru sursa din topic

am reparat primarul e ok am defect opto si un tranzistor care il comanda din secundar probabil tz sau tl e in scurt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări