Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor de umiditate

Vizitator pai

Postări Recomandate

Salutare.As vrea sa cumpar un senzor de umiditate dar am inteles ca nu prea se comercializeaza asa ceva pe la noi.Imi poate spune cineva daca exista vreo schema electrica care sa indeplineasca aceeasi functie?10x

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_

5

• niq_ro

3

• yo9hrb

1

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

Eu am la aparatul de masura senzor de umiditate :)) haha vezi ca a fost prezentat in tehnium schema unui higrometru masoara umiditatea.Defapt schema era un meghaohmetru la baza caruia era montat un batz de chibrit la capetele acestuia avand doua capse.Cam asa sta treaba la senzorul de umiditate ;))

Link spre comentariu

@niq_ro,cam pe unde s-ar mai gasi senzori de umiditate? pe mine ma intereseaza unul pentru o aplicatie care sa poata functiona afara, adica temperatura de la -20 pana la 40-50 si umidiatate intre 0 si 100% si sa reziste la condensare. am gasit ceva la com3t un SMTHS10, dar mai vreau sa mai caut.

Link spre comentariu

tot in link-ul indicat mai sus, apesi la INFO de langa piesa si ai cateva caracteristici.. bineinteles ca sunt cateva din ele care se incadreaza in cerintele tale, da' iti las placerea de a cauta...

Link spre comentariu

ah, da, le-am studiat pe acelea mult, dar uitasem sa precizez ca as fi vrut ceva mai.... putin agresiv la buzunar....sa mai ramana bani si de altceva( :drinkers: :partyman: )

Link spre comentariu

da da, stiu, am si eu cartea. dar eu vorbeam despre senzor de masurat umiditatea in aer, nu in sol. multumesc oricum, dar daca mai stii si alte locuri pentru snzori de umiditate. vreau ceva comercial, nu home-made.

Link spre comentariu

adynis,multumesc de raspuns, am luat si eu un modul similar(cel cu 220 in coada) pentru interior, dar dupa cum spuneam imi trbuie ceva pentru exterior care sa reziste si la condensare(100% umiditate) si la temperaturi mai mici(-20 grade).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări