Vizitator pai Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 Salutare.As vrea sa cumpar un senzor de umiditate dar am inteles ca nu prea se comercializeaza asa ceva pe la noi.Imi poate spune cineva daca exista vreo schema electrica care sa indeplineasca aceeasi functie?10x Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 Senzorul (ca piesa) se gaseste. Am vazut eu saptamana trecuta in Ploiesti. Costa vreo 3 lei. Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 Eu am la aparatul de masura senzor de umiditate ) haha vezi ca a fost prezentat in tehnium schema unui higrometru masoara umiditatea.Defapt schema era un meghaohmetru la baza caruia era montat un batz de chibrit la capetele acestuia avand doua capse.Cam asa sta treaba la senzorul de umiditate ;)) Link spre comentariu
bogdan_ Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 cauta si la cei din bannerul de sus, ca au, vezi la sectiunea senzori. Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 dupa cum observ eu (pentru ca ia deschis un post asemanator in alta categorie, pe care ti-l sterg) nu ai cautat unde ti s-a indicat: http://www.capodimonte.ro/produse.html? ... te&where=0 PS: cei uzuali costa in jur de 4lei+TVA Link spre comentariu
bogdan_ Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 @niq_ro,cam pe unde s-ar mai gasi senzori de umiditate? pe mine ma intereseaza unul pentru o aplicatie care sa poata functiona afara, adica temperatura de la -20 pana la 40-50 si umidiatate intre 0 si 100% si sa reziste la condensare. am gasit ceva la com3t un SMTHS10, dar mai vreau sa mai caut. Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 tot in link-ul indicat mai sus, apesi la INFO de langa piesa si ai cateva caracteristici.. bineinteles ca sunt cateva din ele care se incadreaza in cerintele tale, da' iti las placerea de a cauta... Link spre comentariu
bogdan_ Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 ah, da, le-am studiat pe acelea mult, dar uitasem sa precizez ca as fi vrut ceva mai.... putin agresiv la buzunar....sa mai ramana bani si de altceva( :drinkers: :partyman: ) Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 4, 2007 Partajează Postat Aprilie 4, 2007 cautati scheme cu Cmos_uri gasisem ceva in cartea "365 scheme practice cu CI CMOS" , tot cu un chibrit si.... sau cu doua plcute de Cu f. apropiate + un amp.... Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 ehhh.. la http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... =umiditate e un mic articol scanat despre ceva ieftin, da' daca nu se foloseste functia SEARCH :axe: Link spre comentariu
bogdan_ Postat Aprilie 6, 2007 Partajează Postat Aprilie 6, 2007 da da, stiu, am si eu cartea. dar eu vorbeam despre senzor de masurat umiditatea in aer, nu in sol. multumesc oricum, dar daca mai stii si alte locuri pentru snzori de umiditate. vreau ceva comercial, nu home-made. Link spre comentariu
adynis Postat Aprilie 6, 2007 Partajează Postat Aprilie 6, 2007 http://www.capodimonte.ro/frame_produse.html?cat=6315 jos gasesti: Modul umiditate 10-90%RH 5VDC (pentru ca doar piesa vrea alimentare AC ... ) (eu mi-am cumparat modulul dar n-am avut inca timp sa-l folosesc. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Aprilie 6, 2007 Partajează Postat Aprilie 6, 2007 adynis,multumesc de raspuns, am luat si eu un modul similar(cel cu 220 in coada) pentru interior, dar dupa cum spuneam imi trbuie ceva pentru exterior care sa reziste si la condensare(100% umiditate) si la temperaturi mai mici(-20 grade). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum