Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta subwoofer Axton AW12

madalin85

Postări Recomandate

buna ziua,am achizitionat un difuzor de subwoofer axton si as vrea sa-i fac o incinta pe masura lui,am gasit si parametri T/S dar nu ma pricep sa o proiectez.ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madalin85

2

• bercenaru

1

• tomalex

1

• Alin Alin

1

Top autori în acest subiect

Cu atitudinea asta nimeni nu o sa te bage in seama( arati ca si cum astepti totul gratis si sa viseze cei care stiu a proiecta ce intrebuintare va avea acel subwoofer, frecvente, etc). Posteaza macar parametrii T/S, documenteaza-te despre subwoofere putin si inventeaza ceva , chiar daca e o porcarie, cu care sa exciti utilizatorii acestui forum la raspunsuri.

http://www.diy-audio.ro/boxe/gurges-subwoofer-.html, ca sa iti faci o idee.

Succes

Link spre comentariu

Lene iti mai e sa cauti... vrei mura in gura? Te stergi singur la fund sau o face cineva pentru tine?

In alta ordine de idei, ''Va rog'' si ''multumesc'' sunt de baza.

Iar regulamentul spune ca trebuie sa dai cat mai multe detalii astfel incat sa nu fie nevoie de intrebari ajutatoare.

Daca nu te durea degetul sa dai cateva click-uri prin forumul de boxe si difuzoare, ai fi gasit recomandarea asta: http://www.linearteam.dk/?pageid=winisd - e un fel de vrajitorie (introduci parametrii TS pe care ii ai si iti recomanda singur, iti arata chiar si dimensiunile si grosimea materialului) - te ajuta sa calculezi lazi pt difuzoare, cosciuge si chiar sertare pentru sosete!

Spor!

Pentru stil si limbaj, scuze moderatorului si userilor de buna credinta dar nu ma pot abtine cand vad atata ignoranta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări