Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Distributie alimentare generala

lucian_v

Postări Recomandate

• 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucian_v

8

• belasajgo

2

• danpin

2

• v67

2

Top autori în acest subiect

O sa "invii" topicul ca am ajuns aproape de aceasta operatiune si tot am nelamuriri :)

Revin cu situatia in teren si anume:

De la bransament care are o siguranta de 50A si este trifazic am un cablu principal care va alimenta casa, curtea etc.

Cablul principal va intra intr-o cutie de distributie de unde se vor face anumite ramificatii catre alte tablouri, niciuna catre un consumator final. Tablourile le vom trata separat.

Ce protectie este recomandat sa pun in cutia de distributie? descarcator, diferentiala de 300ma, releu protectie supratensiune ?/

Va multumesc

Editat de lucian_v
Link spre comentariu

intreruptor automat (sig automata)32a -id 300ma (pentru selectivitate)curba de declansare b©prevazut cu bobina de declansare,exista relee de supraveghere retea asigura protectie la supratensiune ,subtensiune (praguri reglabile recomandat zece la suta ) lipsa faza succesiune incorecta foarte important ar fi protectie la intreruperea neutrului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări