mihion Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Va salut si va respect !Am si eu o intrebare legata de masina de spalat vase. M-am hotarat sa-mi iau o masina de spalat vase Bosch SPS50E82EU.Pot sa o alimentez cu apa calda ? Apa calda este facuta cu o centrala murala cu gaze (este fara boiler-deci instant), iar distanta dintre centrala si masina de spalat vase este de 2m.Multumesc. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Unele programe necesita totusi apa rece. Daca masina nu este conceputa sa accepte doua racorduri, de apa rece si respectiv calda, atunci nu o poti alimenta cu apa calda. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Isi incalzeste ea apa. Nu te sfatuiesc sa o racordezi la apa calda. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 La pag.36 din manulalul de utilizare este indicat ce fel de apa poti folosi. In acest caz ori apa rece, ori apa calda (temp<60 grade), insa este recomandabil sa folosesti apa rece. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum