Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Samsung slim CW-21Z573N sasiu S16C clipeste led-ul verde de 5 ori

Metatron

Postări Recomandate

Am acest crt Samsung ultra slim colturi drepte la reparat. Am cadre si linii,nu am rastru,sunet si osd. Daca dau ug2-ul la maxim imi apare rastru alb cu cursa inversa. Am schimbat preventiv finalul de video tda 6108 dar tot la fel face. Am gasit un cond de 2,2 uf pe 250v umflat si cu esr-ul de 150 de ohmi si l-am si schimbat. Nu stiu ce sa fie aceste 5 clipiri ale led-ului verde dupa care se stinge si ramane stins, dupa ce pleaca din stand-by. Voi ce parere aveti dragilor? Multumesc mult!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Metatron

6

• peternan

5

• Florinel TV

4

• robert1000

3

Top autori în acest subiect

Da,am schema,tensiunile sun bune. Pare totul in regula,dar am sa probez un alt dump daca tot ai pomenit de memorie. M-am invartit un pic pe net si nu am gasit vreun dump pt. tv-ul asta,cine il detine mi-l poate da si mie? Multumesc!!

Editat de Metatron
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am gasit condensatorul de 100 uf de pe la78045 intrerupt si am schimbat si la78045 cu unul nou plus dioda rapida de langa la78045. Am rescris memoria si tot nu apare rastrul. Daca pun o memorie goala face la fel dar daca nu pun deloc memorie imi apare rastru cu pureci dar nu pot schimba canalele si apare pe ecran pe mijloc un scris verde cu caractere rupte. Fara memorie pusa la un moment dat am vazut jos scris hotel mode. Are cineva idee de ce cu memoria pusa mi se blankeaza imaginea si nu am acces la canale cum ar fi normal? Multumesc mult!!

Editat de Metatron
Link spre comentariu

Sincer sa iti zic,mi-a trecut si mie prin minte sa verific traseul de abl,ca poate acolo sesizeaza un consum si imi blocheaza iesirea video. Multumesc mult,verific!!

Link spre comentariu

Ati rezolvat ! Am si eu acelasi model dar imi lipseste U G2 , sa fie defect tr linii ?

Nu cred , mai degraba tubul cinescop  defect  >>  ai rezolvarea pe forum !!

Link spre comentariu

Ati rezolvat ! Am si eu acelasi model dar imi lipseste U G2 , sa fie defect tr linii ?

Deslipeste firul de UG2 de pe TK si masoara in aer tensiunea si te dumeresti, si schimba soclu TK posibil in scurt succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări