Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips model 40pus6809/12

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Cine are softuri pentru acest tv-u Philips model 40pus6809/12  sa mi le ofere si mie.

Va anunt ca chassis-ul e  : TPM14.2E. LA  . Iar tv-ul va anunt ca e Ultra Hd 4K . 

Multumesc mult !! Astept raspunsurile dvs !!! O seara minunata va doresc !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Buna seara ! Chiar nimeni nu are acest soft pentru acest tv : Philips model 40pus6809/12 , chassis  : TPM14.2E. LA ???

Va spun ca nu va pot da mai multe detalii despre acest tv-u pentru ca tv-u e complet functional....si inca e in garantie 3 ani jumate...Numai ca il vreau doar asa softul pentru orice eventualitate.

Astept raspunsuri !!!  Va multumesc mult !!!  :88

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Atunci ce mai astepti desfaci tv-ul copii softu si il postezi aici, ca poate mai are cineva nevoie de el pe viitor si asa il ai si tu 

Link spre comentariu

Atunci ce mai astepti desfaci tv-ul copii softu si il postezi aici, ca poate mai are cineva nevoie de el pe viitor si asa il ai si tu 

Da asa am sa fac,dar peste vreo 3 ani si jumate. Mersi pentru sfat ! :pandaci 

Deci mai aveti de asteptat putin,acusica trece timpul....ca maine .  :rade:   O seara minunata va doresc tuturor !!! :ewryt45w

Link spre comentariu

Eu astept dar daca se corupe softul exact cind iese din garantie atunci nu astept degeaba  :d

Atunci inseamna ca avem un noroc chior,adica spart in fundul sacului.... :85  :85  :85

Haideti gata cu glumele pentru ca o sa ne dea afara moderatori forumului.... O seara buna !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări