Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv royal

Florin Neagoe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin Neagoe

16

• dan cod

7

• mac01

6

• Florinel TV

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ciudat este putin spus...sunt unele dintre cele mai de rahat defecte. Acum vreo doua luni m-am lovit de astfel de defect (nu era acelasi tv)...o saptamana am stat cate doua-trei ore pe zi ca sa-l depanez. Pana nu i-am schimbat integratul nu s-a potolit. Toate bune si frumoase pe osciloscop si la aparatul de masura..si totusi nu vroia sa mearga. Avea acelasi defect...desincronizare pe orizontala a imaginii, lipsa sunet, dar OSD-ul la locul lui. 

Editat de mac01
Link spre comentariu

Ar mai fi ceva inainte de a schimba jungla, trebuie schimbati conzi din pinii 19 si 20 si vazut in pin 19 daca se alimenteaza corect cu 7v sau 8v,

si urmarit tot de pe pinul 44 

LA76931K.pdf

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Daca pun un condensator de 100n intre pin 16 si 18 apare imaginea alb negru insa nu se intinde pe tot ecranul.

Pe pin 19 am 5v

Editat de Florin Neagoe
Link spre comentariu

Am comandat jungla astazi a venit comanda maine il montez insa ma intreb oare o sa mai functioneze cu aceasi telecomanda?

Nu are treaba jungla cu tel. procu stie de tel. , daca ar fi multifunctional atunci este alta treaba

Link spre comentariu

Da acum am vazut poza si intradevar este multifunctional, atunci cu tel. merge doar daca este identic cu acelasi soft scris in proc.

Link spre comentariu

Are Mi..romu' telecomenzi,nu-i problemă :rade: și Alienuri alienate de noi :rade: că le cumperi "fete mari",și te-apuci să le repari...

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Gata sa rezolvat,montat procesor nou, functioneaza in parametri normali cam incins dar functioneaza si am folosit telecomanda originala

Link spre comentariu

Gata sa rezolvat,montat procesor nou, functioneaza in parametri normali cam incins dar functioneaza si am folosit telecomanda originala

procesor incins?nu am auzit in viata mea,poate il confunzi cu jungla.

Link spre comentariu

Este o temperatura suportabila nu am cu ce sa masor.

SI totusi nu am sunet ,trebuie mesterit si pe geometrie insa cu menu 6483 nu pot intra in servis

Editat de Florin Neagoe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări