Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv royal

Florin Neagoe

Postări Recomandate

Aceasta chinezarie are sasiul HX-SY01X si are probleme de sincronizare a imaginii ,gaseste canale tv la scanare insa vede numai liniute de parca ar iesii din banda insa meniul se vede perfect.Am inlocuit filtraje in secundar schimbat vertical in zadar , 33v exista .insa chinezu nu vrea sa munceasca.Ce sa-i fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin Neagoe

16

• dan cod

7

• mac01

6

• Florinel TV

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Probleme grele...domnule :96...dacă e cu UOC,înlocuiți quartz-ul......dacă e cu rezonator ceramic B503 înlocuiți-l...dacă e sincro clasic cu potențiometru...dacă...dacă...Treaba e că dumneata nu dai detalii cu ce integrate e echipat :96A da...și sonorul,ca să știim dacă e sau nu semnalul "IDENT"

Link spre comentariu

Corect LA76931K .Am inlocuit cuart ,pus memorie goala si degeaba,

Am incercar si cu semnal AV SI NU FUNCTIONEAZA

Editat de Florin Neagoe
Link spre comentariu

In primul post sustii ca meniul se vede perfect ,deci exista semnal sincro H-V , ar trebui sa mearga si pe video.

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu

Atunci trebuie văzut unde pătrunde semnalul SVCC în sincroseparator(la UOC trebuie să fie un pin SVCC-out,și un pin SVCC-in);pe șasiu în spatele mufelor RCA apare un integrat(???) cu rol de comutator A/V-să nu fie defect :scarpin**HEF4053 :scarpin **

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări