surubarila Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Condensatorii nepolarizati de valori mici (C55,56 etc.) sunt verificati/schimbati? Link spre comentariu
yulyan30 Postat Iunie 6, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2016 Condensatorii nepolarizati de valori mici (C55,56 etc.) sunt verificati/schimbati? C55, C56, C43, C44 C57, C58, C45, C46 verificati si sunt buni Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 nu am de unde sa fac rost de osciloscop unde ar putea fi oscilatiile? In etajul final de iesire pt ca perechile sziklay de iesire oscileaza foarte foarte usor. Incearca sa conectezi niste capacitori B-C la toti prefinalii, valoare 100-470pF pini cit mai scurti si lipiti direct pe pinii tranzistorilor sau pe padurile de cablaj ale tranzistorilor, si vezi daca se linisteste (de asta iti trebuie osciloscop). Si eu am reparat zeci-sute de amplificatoare fara osciloscop dar citeodata cam iti trebuie si asa ceva. Link spre comentariu
yulyan30 Postat Iunie 7, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2016 am pus la toti prefinali capacitori de 470pF direct pe cablaj. acum pe un canal inaltele sun mai accentuate. Link spre comentariu
aurel70 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Buna seara. Am si eu un amplituner din acesta Mikron 10py-201c si imi da foarte mult de furca, are finali KT 855-854 si a reusit sa cedeze singurul canal functional dupa ce a ramas cu un cablu cu mufa DIN in una din intrari dar capatul opus in gol. A fluierat cateva minute apoi cind i-am dat semnal a inceput sa distorsioneze oribil.Am verificat finalii si prefinalii dar nu au nimic.Daca ating cu degetul rezistentele dinspre intrare tinde sa se auda bine. Am schema de pe internet dar esre la o rezolutie slaba. Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Va salut, aveti MP cu stima Soldan. Link spre comentariu
aurel70 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Multumesc mult d-l.SOLDAN Sper sa ma descurc doar cu pistolul de lipit si multimetrul.Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum