Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lg32lb5610

Postări Recomandate

Salut meseriasii de pe forumAm facut o boacana la tv'ul din titlu.....Aparatul functiona dar avea lumina foarte slaba.L-am desfacut sa fac ceva masuratori si cind am pus sondele pe conectorul care alimenteaza ledurilor a facut plici.Cu putin timp in urma am masurat curentul la o aplicatie si au ramas sondele pe curent.As dori ajutor pt remedierea alimentarii ledurilor.O schema de la alimentator si ce tensiune ar trbui sa am pe conector.Mulțumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grigo53

4

• leoncris

2

• codrut

1

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca doriti schema sursei.....atunci ar trebui sa ne oferiti si dvs codul (seria) de pe aceasta sursa....

Link spre comentariu

E247691 (acest cod este exact pe centrul placii).EAX65391401 (2.6)acesta este pe latura cu conectorul de alimentare m.b.LGP32-14pl1 (acesta este linga sigla lg

Link spre comentariu

Multumesc domnului leoncris pt promptitudine.In acel manual nu apare sursa de alimentare.Am tranzistorul Q801(PF610BL)defect si rezistentele R816;817;818;819;820;821.Un echivalent pt tranzistor,valorile rezistentelor si tensiunea normala pe conectorul care alimenteaza ledurile.

Link spre comentariu

PF610BL = mosfet canal N, SOT-223, Vds 100V, Id 0,9A, Idm 5,4A, Pd 1,3W la 25C, Rds(on) 0,7 ohm.

GASESTI LA CLUJ CU 8 LEI. ( cauta cu ... gogu)

Tensiunile  sunt marcate pe PCB.

Sursa , noua , 149 lei

Editat de leoncris
Link spre comentariu

Sa inteleg ca pe conectorul care alimenteaza ledurile trebuie sa am 117v??Nu mă deranjează că este așa mare dar nu as vrea sa distrug ledurile,de aceea vroiam valoarea tensiunii.După reparatie vreau sa stiu ca am obtinut tensiunea corecta.voi folosi o sarcina rezistivă.Varianta cu 150lei modulul este buna dar nu-mi mai ajung banii pt leduri,eventual.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări