adicontakt Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Eu am.obiceiul sa editez?tu vorbesti ca "stirbesti" topicurile dupa bunul plac,de aceea multi fac printscreenuri Link spre comentariu
Marian Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Vad ca nu incetezi cu provocarile asa ca pentru a nu continua offtopic-ul prefer sa ma retrag eu aici, reiterand avertismentul de a iti controla mai bine limbajul. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Foarte bine ca te retragi Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 (editat) @adicontakt: Acum pe bune (fara suparare)...chiar ai o problema cu citarea postului anteror...am vazut ca la toata lumea atragi atentia..parca d'abia astepti pe cineva sa faca greseala asta. Daca erai moderator mai intelegeam...dar asa...nu intra in atributia ta sa atragi atentia. Editat Mai 24, 2016 de mac01 Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Pe mine ma deranjeaza ,si daca mai e si interzis de regulament ,cu atat mai bine Link spre comentariu
Marian Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Multe par sa te deranjeze pe tine: Si citez: Note for memberFără comentarii. Ar trebui să vă abțineți măcar un timp, fiindcă următoarea sancțiune va fi ultima, cel puțin pe contul acesta. Probabil chiar tii cu tot dinadinsul sa fii scos de pe forum permanent, si cam asta se va intampla daca nu te potolesti deoarece nici un moderator nu-i obligat sa-ti suporte vedetismele. Link spre comentariu
validae Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Nu va mai deranja, cel puțin nu de pe contul adicontakt. Acel avertisment era foarte serios. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Intrebare de 10 puncte, Ceausescu este considerat criminal de razboi? Eu imi mai pun din cind in cind, avatar cu el... Il consider unul dintre cei mai patrioti Romani. Link spre comentariu
validae Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Criminal de război nu a fost, dar dictator da.Și patriotismul lui a dus totuși la moartea multor români.....și sârbii (fosta Yugoslavia) erau tot comuniști, dar ei l-au plâns sincer pe Iosif Broz Tito. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Ok, deci nefiind "criminal de razboi" nu se basicheaza nimeni daca il folosesc. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Ar trebui interzis cu desavarsire si el, aminteste de o perioada de trista amintire, si indiferent ce argumente s-ar aduce in apararea lui, in fapt a fost artizanul unui genocid! Link spre comentariu
adydep Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj85Z6kkvPMAhVLtBoKHQuXAzcQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.dcnews.ro%2Fcultul-lui-ceau-escu-interzis-prin-lege-la-ce-pedepse-te-expui_481356.html&usg=AFQjCNFEjWOTT54iZvv3alCGMUtKxJLnUw&sig2=h_fsqnTjenwbtDS5qpZ90Q&bvm=bv.122676328,d.bGs Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 A, se sterge ce nu convine, am inteles... Vasile mi-a spus intr-un mesaj privat ca o sa ia dreptul tuturor moderatorilor de a STERGE postari. Ar fi cea mai buna, cea mai inspirata alegere pe care ar putea-o face, pentru ca stergind ceva (sau ascunzind, mi-e totuna), bagi PUMNUL IN GURA. Ascunsul este tot o stergere, dar mai "camuflata"... Edit validae: postarea ta anterioară este ascunsă, nu ștearsă. Link spre comentariu
elmar Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Nu va mai deranja, cel puțin nu de pe contul adicontakt. Acel avertisment era foarte serios. Mie îmi pare rău că s-a ajuns la asta... Chiar dacă cu Adicontakt nu aveam cele mai bune relaţii...totuşi, era unul „de-ai noştri”...aşa cum ar trebui să fie mulţi din membrii acestui forum... nu ”membrii” care îşi fac cont pentru a-şi rezolva o problemă punctuală ...odată la 5 ani! Dar onoarea ”ne reperată” trebuie răzbunată....asta e! Am scris acest mesaj...chiar dacă risc şi eu să fiu sancţionat pentru offtopic. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Sanctiuni pentru offtopic aici la sectiunea asta sunt mai rare, deci am convingerea ca n-ai sa patesti nimic Elmar pentru ce-ai scris mai sus. Ceea ce tu poate n-ai observat este ca Adikontact avea un istoric destul de substantial de sanctiuni tocmai pe offtopic si scandal, nu ma pot pronunta asupra motivelor pentru care se intampla ca uneori sa fie nejustificat de agresiv, nu ma privesc pe mine acele motive ( daca sunt ), in schimb pe forum scandalul chiar se sanctioneaza. Leco ce s-a sters? Ca am urmarit azi topicul asta destul de atent si nu observ sa fi disparut ceva, deci despre ce vorbesti? Ca prea te aprinsesi rapid, si cred eu nejustificat... Link spre comentariu
Postări Recomandate