Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Avataruri cu criminali de război

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

@adicontakt:

Acum pe bune (fara suparare)...chiar ai o problema cu citarea postului anteror...am vazut ca la toata lumea atragi atentia..parca d'abia astepti pe cineva sa faca greseala asta.

Daca erai moderator mai intelegeam...dar asa...nu intra in atributia ta sa atragi atentia.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Multe par sa te deranjeze pe tine:

Posted Image

Si citez:

Note for member

Fără comentarii. Ar trebui să vă abțineți măcar un timp, fiindcă următoarea sancțiune va fi ultima, cel puțin pe contul acesta.

Probabil chiar tii cu tot dinadinsul sa fii scos de pe forum permanent, si cam asta se va intampla daca nu te potolesti deoarece nici un moderator nu-i obligat sa-ti suporte vedetismele.

Link spre comentariu

Intrebare de 10 puncte, Ceausescu este considerat criminal de razboi?

Eu imi mai pun din cind in cind, avatar cu el...

Il consider unul dintre cei mai patrioti Romani.

Link spre comentariu

A, se sterge ce nu convine, am inteles... :95

Vasile mi-a spus intr-un mesaj privat ca o sa ia dreptul tuturor moderatorilor de a STERGE postari.

Ar fi cea mai buna, cea mai inspirata alegere pe care ar putea-o face, pentru ca stergind ceva (sau ascunzind, mi-e totuna), bagi PUMNUL IN GURA.

Ascunsul este tot o stergere, dar mai "camuflata"...

Edit validae: postarea ta anterioară este ascunsă, nu ștearsă.

Link spre comentariu

Nu va mai deranja, cel puțin nu de pe contul adicontakt. Acel avertisment era foarte serios.

Mie îmi pare rău că s-a ajuns la asta...

Chiar dacă  cu Adicontakt nu aveam cele mai bune relaţii...totuşi, era unul „de-ai noştri”...aşa cum ar trebui să fie mulţi din membrii acestui forum... nu  ”membrii” care îşi fac cont pentru a-şi rezolva o  problemă punctuală ...odată la 5 ani!

Dar onoarea ”ne reperată” trebuie răzbunată....asta e! :95

Am scris acest mesaj...chiar dacă risc şi eu să fiu sancţionat pentru offtopic.

Link spre comentariu

Sanctiuni pentru offtopic aici la sectiunea asta sunt mai rare, deci am convingerea ca n-ai sa patesti nimic Elmar pentru ce-ai scris mai sus. Ceea ce tu poate n-ai observat este ca Adikontact avea un istoric destul de substantial de sanctiuni tocmai pe offtopic si scandal, nu ma pot pronunta asupra motivelor pentru care se intampla ca uneori sa fie nejustificat de agresiv, nu ma privesc pe mine acele motive ( daca sunt ), in schimb pe forum scandalul chiar se sanctioneaza.

Leco ce s-a sters? Ca am urmarit azi topicul asta destul de atent si nu observ sa fi disparut ceva, deci despre ce vorbesti? Ca prea te aprinsesi rapid, si cred eu nejustificat...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări