adrian_pintea Postat Aprilie 11, 2007 Partajează Postat Aprilie 11, 2007 eu nu am intalnit nici un amplif de masina la care partea de preamplificare si filtre sa fie alimentata la 12V ... ele sunt alimentate din tensiunea din secundar printrun stabilizator cu diode zener in serie cu rezistente mari de 2,3W trebuie sa le vezi pe acolo Link spre comentariu
andreius Postat Aprilie 11, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2007 Ma uit maine si va spun cum sunt alimentate filtrelele.Dar si daca ar fi alimentate la transformator si redresate tot trebuie sa le alimentez ca sa mearga semnal spre prefinali. Link spre comentariu
andreius Postat Aprilie 15, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Da asa e cum a zis Pintea.Totusi rezistentele alea sunt de 1w. Link spre comentariu
LostCell Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 Filipone..este o sursa in comutatie..auto..care alimenteaza un amp de 2x70W la +-35v are conzi 2x1000uF pe ramura..mi se par cam putini.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum