Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cerere de asitenta

Vizitator bogdanuleia

Postări Recomandate

Vizitator bogdanuleia

Apelez la bunăvoinţa specialştilor pentru ajutor. Am un aparat de radio Graetz 51 W pe care, cu ajutorul unui electronist vetran pasionat, am reusit să-l recondiTionez, folosind tuburi cumparate pe e-bay. În prezent am o mare problemă. Întrerupătorul potenţiometru a cedat definitiv. Este un tip special, cu tijă culisantă prelungită în spate pentru a acţiona un Intreupător basculant ce introduce şi scoate din funcţiune iluminarea scalei şi indicatorul optic de accord ce are şi rol de amplificare suplimentară. Am gasit un astfel de întreupător potenţiometru pe un site în germană dedicat reparaţiei aparatelor Graetz. Am scris în engleză (nu cunosc germana) pentru a solcita vânzarea unuia dar nu am primit nici un fel de răspuns, deşi am aşteptat o perioadă de timp cel puţin rezonabilă. Poate cineva să mă ajute cu o soluţie pentru a face din nou funcţional aparatul de radio (o sursa de unde pot achiziţiona întrerupătorul potenţiomatru, o posibilitate de reparare-recondiţionare, o posibilitate de adaptare a unui alt intrerupător potenţiometru care este accesibil, etc.) ? Pot fi contactat pe adresa [email protected] sau la telefonul 0724 374 431. Multe mulţumiri anticipate

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

1

• briobit

1

• Mircel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Raul Casian Bocsan

Dragi noi colegi,ma lovesc de o problema destul de dificila,pentru nivelul meu de cunoștiințe,motiv pentru care am ajuns la concluzia ca trebuie sa solicit ajutor. Am o componenta electronica,pe care nu reușesc sa o identific.Este parte dinte-un modul de emisie radio VHF,care se pare ca S-a stricat.toate celalalte componente funcționează perfect cu excepția acestuia.Din acest motiv am rugămintea sa imi spuneti cum as putea(cu echipamente hobby pe cat posibil) sa identific componenta.Multumesc anticipat!

Dragi noi colegi,ma lovesc de o problema destul de dificila,pentru nivelul meu de cunoștiințe,motiv pentru care am ajuns la concluzia ca trebuie sa solicit ajutor. Am o componenta electronica,pe care nu reușesc sa o identific.Este parte dinte-un modul de emisie radio VHF,care se pare ca S-a stricat.toate celalalte componente funcționează perfect cu excepția acestuia.Din acest motiv am rugămintea sa imi spuneti cum as putea(cu echipamente hobby pe cat posibil) sa identific componenta.Multumesc anticipat!

post-258346-0-81593000-1464948240_thumb.jpg

Editat de Raul Casian Bocsan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări