Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plasma Samsung model name PS-42D5S, type no. PC42S5

Marius84

Postări Recomandate

Salutare!

Am intrat recent in posesia unei plasme Samsung model name PS-42D5S, type no. PC42S5, evident defecta.

Este primul astfel de tv pe care as incerca sa il repar, doar ca nu am gasit service-manualul.

Nu are imagine,ecranul este negru, am un led albastru aprins la butonul din fata, si un sunet de relee, se aud la cateva minute.

Ce am vazut pana acum sunt niste tentative de reflow facute cu sacaz pe placa de baza, cea care are toate intrarile video. Am gasit pe ebay o placa, dar versiunea cu hdmi, aceasta a mea nu are plantate piesele pentru hdmi. Ma poarte ajuta cineva cu o schema pentru inceput?

Editat de Marius84
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marius84

3

• BUGHIU

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc, acum am conectat cablul de antena, sunetul este perfect, comuta canalele, functioneaza volumul, etc. Ramane de vazut  ce mai gasesc cand o voi deschide.

Link spre comentariu

Omul care mi l-a dat a spus ca o perioada s-a mai vazut la el, alb-negru. Pe mine ma deruteaza insa faptul ca pe langa urmele de sacaz, sub aceasta placa mai este pus si un carton, impaturit, care cel mai probabil o tinea torsionata intr-o anumita masura. Modulul din foto dvs., ce anume face? Repar eu plasma asta....si nici macar care este principiul de functionare nu stiu... :39

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări