Radiotelegrafist Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 cam ce putere vrei sa obtii de la acel amplif? Link spre comentariu
ratza Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 sa nu fie cu suparare ca nu doresc la nimeni treaba asta,dar eu pentru treaba asta si anume ca am dat un nume de un magazin de componente electronice am fost tras pe dreapta trei zile de catre domnul ratza,deci atentie ca nu se stie...... De la mine ai luat avertisment pentru limbaj, nu pentru reclamă. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 30-40-50w sau nu vad eu bine?in cazul acesta iti trebuie baterie de 100a plus invertor,sau mai bine iti iei un amplif de masina cu tot cu invertor incorporat,dar ce vrei sa faci cu asemenea putere cumva concert in padure unde nu exista energie electrica?mie unul mi se pare ciudat. De la mine ai luat avertisment pentru limbaj, nu pentru reclamă. inseamna ca v-am confundat cu alt moderator,scuze. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 PAM 8610 , se gasesc module gata facute la pret de nimic pe olx si ocazii. Link spre comentariu
gigawat Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 30-40-50w sau nu vad eu bine?in cazul acesta iti trebuie baterie de 100a plus invertor,sau mai bine iti iei un amplif de masina cu tot cu invertor incorporat,dar ce vrei sa faci cu asemenea putere cumva concert in padure unde nu exista energie electrica?mie unul mi se pare ciudat. 100A pentru 30W?Mai ales clasa D?Inseamna ca amplificatoarele auto casa AB care sunt capabile de 300W cel putin de cat A au nevoie? Din acumulatorii mei daca ii pun pe toti sunt capabili de 15-20A.Nu vad sa fie asa puternic un amplificator de 30W in padure.Am fost cu ~ 35 difuzoare vreo 6 amplificatoare si 4 generatoare la un chef in padure si a fost destul de ok dar cred ca puterea sarea de 400W linistit si n-a fost asa deranjant. Eu cred ca nu-i asa tare comparati o boxa portabila care stie 10W si apoi inchipuiti-va inca 2. PAM 8610 , se gasesc module gata facute la pret de nimic pe olx si ocazii. L-am preferat pe cel care l-am gasit cu modul bluetooth e mult mai comod. Link spre comentariu
gigawat Postat Mai 26, 2016 Autor Partajează Postat Mai 26, 2016 Mai am o intrebare daca ajung la o tensiune de 25V din acei acumulatori cand se vor descarca ii pot incarca cu un incarcator de laptop de genul 18V 4.7A?Sau am nevoie de ceva peste 25V pentru a-i incarca? Link spre comentariu
validae Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Trebuie să ai grijă cu acumulatorii de laptop (sau tip 18650) fiindcă nu conțin circuit de protecție, ci doar o supapă de suprapresiune.Dacă se depășește tensiunea de 4,2V per element, se încing și evacuează gaze, putând deveni foarte periculoși.De aceea trebuie încărcați cu grijă, de obicei cu circuite de egalizare a tensiunii, în cazul legării mai multor elemenți în serie.O variantă ar fi încărcarea separată într-un încărcător multiplu dedicat și apoi montarea lor într-o boxă specială, fără lipituri. Altfel trebuie conceput un încărcător cu decuplare automată cu tensiunea conformă numărului de elemenți folosiți.Nu folosi orice alimentator ai la îndemână.Poți apela la ajutorul colegilor de pe forum pentru elaborarea unui circuit de încărcare și eventual construirea lui.Asta la secțiunea Servicii.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum