ionel costin Postat Mai 22, 2016 Partajează Postat Mai 22, 2016 (editat) buna ziua am 4 tiristori skt250/16 si vreau sa ii folosesc la un transformator de sudura pentru a redresa tensiunea din alternativ in continuu .Se poate asa ceva sa mearga si cum trebuie legati in punte?A mai facut cineva astfel de montaj? Editat Mai 22, 2016 de ionel costin Link spre comentariu
v67 Postat Mai 22, 2016 Partajează Postat Mai 22, 2016 v-ati exprimat gresit ,cred ca vreti sa sudati cu cc, am sudat in cc dar cu punte redresoare chear si cu superbaz,cu supertit fin nu pot sa spun ca este vreo diferenta eu as incerca cu 2tiristori (in 300 400a ) montati antiparalel Spor Link spre comentariu
ionel costin Postat Mai 22, 2016 Autor Partajează Postat Mai 22, 2016 am remediat gresala da asta vreau sa fac am multi electrozi superbazici dar cum sa ii pun in antiparalel ? far sa leg grilele? Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 22, 2016 Partajează Postat Mai 22, 2016 (editat) Legarea tiristorilor in antiparalel nu rezolva deloc problema,e echivalentul triacului.Puteti face o punte redresoare semicomandata din 2 tiristori si 2 diode de putere. http://www.elforum.info/topic/66504-punte-redresoare-cu-tiristoare-comandate-baa145uaa145/ Editat Mai 22, 2016 de nationalistu Link spre comentariu
ionel costin Postat Mai 22, 2016 Autor Partajează Postat Mai 22, 2016 eu caut o schema sa pot deschide grilele de comanda separat galvanic adica sa alimentez cu alt transformator montajul respectiv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum