Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio TV Toshiba rcv 1000, imagine instabila

Postări Recomandate

Salutare ! Am cumparat din targ un radio tv portabil toshiba rcv 1000 ...functioneaza radio-ul ,casetofonul dar pe TV , are sunet dar imagine instabila pe orizontala (trage jumatate din cadru cand in stanga cand in dreapta ) oricat as incerca sa il reglez . Ce defect ar putea fi ? sau ma puteti ajuta cu un manual service , ca am tot cautat pe net si nu gasesc.

post-233604-0-87358200-1463927414_thumb.jpg

Editat de ym_dx21
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ym_dx21

4

• leoncris

2

• surubarila

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sanatate permanenta! Desfa-l si spune ce componente are pe partea de TV.Reglajul la care ai umblat unde se afla si daca are vreo notatie ex. H pos/H phase.

Link spre comentariu

salut , mersi de raspuns, are H -hold si V-hold....H-hold este o bobina cu miez reglabil iar V -hold este potentiometru....din ce am constatat eu rezulta ca are trafo de alimentare schimbat cu unul nou (chinezesc ) si vad ca la volum peste 70 % , se aude sacadat ....posibil sa nu aiba tensiunile ok pe partea de TV si de aici "fuge imaginea" ? spun asta pentru ca vad ca si pe radio pierde din putere cand cresc volumul.

Link spre comentariu

Dacă aveți posibilitatea,alimentați-l dintr-un alimentator stabilizat-12V/5A,sau chiar dintr-un acumulator auto(cu atenție deosebită,înseriind o siguranță de 5-7A);în acest fel se vede dacă defectul e din alimentare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări