Vizitator Panait Catalin George Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 (editat) Salut,sunt nou pe forum..am si eu o problema cu un genius 5050 v2 150w am vrut sa dau muzica mai tare,si a facut 'parr' in el ) si l-am desfacut si am vz ca pe placa niste diode is arse..si cred ca si siguranta aia..si nu am aparat de masurat,am doar de lipit..si poate cineva stie ce pot sa-i fac. Poze : http://imgur.com/a/lrakC Subwooferul nu se mai aprinde.. Mentionez ca s-a intamplat atunci cand am vrut sa il dau mai tare,si am atins cu mana de stecher-ul lui care era in priza si avea umpic de joc..si cred ca de-aia s-a ars.. Multumesc. Editat Mai 21, 2016 de Panait Catalin George Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 (editat) Sa inteleg ca stecherul are rol de potentiometru? Sau de ce l-ai atins? Si vezi ca pe acolo umbla tensiuni si curenti destul de fatali . Nu prea vad cum i-l poti tu drege singurel.Dute cu el la SERVICE autorizat . Editat Mai 21, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 In targ costa 10/15 lei un banal DT 830 , daca stii sa masori cu el te ajutam !! Link spre comentariu
Vizitator Panait Catalin George Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 (editat) Sa inteleg ca stecherul are rol de potentiometru? Sau de ce l-ai atins? Si vezi ca pe acolo umbla tensiuni si curenti destul de fatali . Nu prea vad cum i-l poti tu drege singurel.Dute cu el la SERVICE autorizat . nu boss nu ai inteles..cand am dat subwoofer-ul mai tare..am atins cu mana de stecher..era in priza..si priza mea are joc' acolo si a facut flama si s-a auzit si in subwoofer 'poc'...daca vrei fac poze sau vb pe mes fb skype ) ca sa ma intelegi :p app am facut rost de multimetru Editat Mai 21, 2016 de Panait Catalin George Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 Schema o aveti aici : https://www.xfile.ro/download/67315b9e6c3f0b27bcb1464950cd456c.html Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 Văd că i-ai ''rezolvat'' cablajul in zona unde se lipește integratul de putere =) . Ai grijă cu acel condensator electrolitic mare , că ar putea rămâne incărcat când testezi sursa , și nu cred că ti-ar plăcea un șoc electric de vreo 300 volti (sau peste ) =) . Descarcă-l cu un bec de 220 volti ,inainte să mânuiesti sursa ,după ce a fost alimentată . Link spre comentariu
Vizitator Panait Catalin George Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 (editat) Văd că i-ai ''rezolvat'' cablajul in zona unde se lipește integratul de putere =) . Ai grijă cu acel condensator electrolitic mare , că ar putea rămâne incărcat când testezi sursa , și nu cred că ti-ar plăcea un șoc electric de vreo 300 volti (sau peste ) =) . Descarcă-l cu un bec de 220 volti ,inainte să mânuiesti sursa ,după ce a fost alimentată . Boss esti din alexandria? TR? )? Si despre ce cablaj vorbesti =) nu vad nici un cablaj rupt sau...,eu vreau sa ma ajute cineva sa schimb diodele alea si ce mai trebui' sa schimb de pe sursa.. Uitate mai atent la poze sunt facute clar,dai in jos : http://imgur.com/a/lrakC http://imgur.com/a/lrakC Editat Mai 21, 2016 de Panait Catalin George Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 In zona unde se lipeste integratul cu 5 pini , este exfoliat cablajul . Scoate acel integrat că sigur este ars , și schimbă-l .Ai grijă și cum refaci traseele la pinii integratului . La ce diode te referi că sunt arse ? Specifică aici care sunt acele diode .Sunt notate pentru identificare pe schemă (si nu numai )... Si cum ti-ai dat seama că sunt arse , le-ai verificat cu multimetrul ,sau bănuiesti că sunt arse ? Nu sunt din Alexandria , sunt aproape de Alexandria . Link spre comentariu
CBI Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 Boss' daca se poate sa scrii cu putin respect fata de colegi si sa nu mai violezi asa limba romana ar fi chiar minunat Faptul ca esti nou pe forum nu te scuteste de cititul regulamentului forumului,nu esti pe messenger aici Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum