Marian Postat Mai 22, 2016 Partajează Postat Mai 22, 2016 Iarasi nu stii ce spui, pentru ca rareori imi pierd timpul la bodega, si doar in subiecte pe care eu le consider importante. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Mai 22, 2016 Partajează Postat Mai 22, 2016 Păi tocmai că faci pe avocatul...poate,poate îţi vor mai acorda vreun discont....sau, care-i treaba? Eu nu sunt sluga nimănui şi nu am nici o reţinere să-mi spun părerea!Suntem într-o ţară liberă ...şi mie nu-mi place cu afişează ei preţurile! Ok?? care e problema ta!? Ne lăsăm călcaţi în picioare ...pentru fel de fel de interese mărunte şi ne mai mirăm dece e aşa cum e, în ţara asta! Vreţi piese de calitate ...dar nu sunteţi în stare să cereţi calitate ...vă mulţumiţi doar cu ce vă oferă ei, ca la nişte sclavi de pe plantaţie! Desi postul nu-mi era adresat si eu am zis ca poate fac pe avocatu' diavolului. Comand de la ei de cand au aparut in Romania, chiar inainte (daca nu ma insel aveau legatura cu Capodimonte cu care iarasi aveam o colaborate de durata). Nu te opreste nimeni sa-ti spui parerea, faptul ca aceasta conversatie are loc este dovada in acest sens. Pur si simplu pentru mine nu e o problema afisarea fara tva, iar daca acest amanunt nu-i compensat de celelalte avantaje, nu stiu ce sa mai zic! Pe langa faptu' ca cineva mai sus a spus ca exista optiunea afisarii acestuia (eu nu stiam) iti arata oricum suma totala cu tva inainte de finalizarea comenzii. Subiectul acestui topic nu are nici o legatura cu "calcarea in picioare", nu m-au furat niciodata si orice problema au rezolvat-o in secunda doi sunandu-ma (nu mail-uri sau altele). Ma multumesc cu ce ofera ei deoarece ... sunt multumit, nu ma impiedica nimeni sa caut alta sursa in caz contrar. Imi place totusi sa cred ca sunt obiectiv. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 22, 2016 Partajează Postat Mai 22, 2016 Eu unul ma indoiesc ca firme precum TME traiesc, in principal, din cumparaturile persoanelor fizice. Daca ar indica toti userii Elforum cati bani platesc ei la firme precum TME, matematica ar dovedi ca acei angajati ar munci fara plata.Logica colegului Marian nu e absurda: cam de unde ar stii TME ca Râmel cumpara din Romania ca sa-i afiseze automat TVA-ul potrivit. Daca se invoca detectarea ISP, iar sare Râmel ca e monitorizat ilegal. Oricum ai da-o, tot rau e. PS: Eu am cumparat de pe TME.EU fiind in Suedia. Nu m-a obligat nimeni sa cumpar de la TME.SE. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 22, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 22, 2016 Persoanele fizice din RO nu conteaza... cred ca toti impreuna folosesc mai putine piese decat foloseste cel mai mic atelier de raparatii Link spre comentariu
Marian Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Vasile exagerezi totusi, cel mai mic atelier de reparatii nu cred ca ar investi atat cat am facut-o eu in componente de la TME per ansamblu. Insa confirm ca "grosul" daca pot spune asa, este constituit de firme, diferenta fata de persoanele fizice este uneori astronomica, dar pana la urma este si normal sa fie asa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Am comandat si eu odata pe firma la ei si n-au fost probleme.Asa a vrut beneficiarul si eu n-am avut nimic impotriva.Comanda a fost undeva pe la 1400 lei.Ambalat decent,termen de livrare respectat,pretul confirmat la comanda, gasit pe factura din colet...mai mult ce le poti cere?As fi curios din cati si-au exprimat parerile pe aici,cati au cumparat macar odata de la ei ca sa se justifice o pozitie vehementa si partizana...sau unii isi dau cu parerea doar pt ca pot,si atat. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 Eu am comenzi de citeva mii Ron pe an de citiva ani incoace la ei si nici odata nu am avut probleme. Nici macar acum nu a fost o problema ci numai o nedumerire. Chiar si eu sint curios din cei care sint asa vehementi citi au comandat de mai mult de 2-3 ori la ei. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Am cumparat timp de trei ani componente electronice de la ei si nici macar o data nu am avut ceva de reprosat. O singura data m-am trezit ca au facut livrarea pe 3 ianuarie (era o duminica) si asta m-a convins de seriozitatea lor. Cred ca restul sunt mici obtuzitati peste care se poate trece lesne. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Poate afirmatia lui Vasile trebuia exprimata la piese cumparate, nu la piese folosite. Caci electronistul roman pare ca lucreaza mai mult cu piese recuperate, din alea adevarate, nu chinezarii minuscule.Cei ce sunt vehementi sunt cei care au MEREU o opinie, despre orice. Mai ales la Bodega.Eu am de reprosat la TME: transportul e platit indiferent de suma platita. O suma minima, ca sa te scuteasca de transport, precum la Mouser, m-a facut sa renunt la ei dupa 4 comenzi. Asta pe durata sederii mele in EU.Partea interesanta la Mouser e ca au depozitul in US. Daca cumperi in EU fiind, atunci suma minima ca sa fii scutit de transport este cam 70$. Daca cumperi in NAM fiind, atunci suma minima e de 100$. Sa deschid un topic despre cat sunt de nemernici cu locuitorii NAM?PS: Oricum, media comenzilor din ultimele 12 luni depasea 200$. Ma incadram la scutire de transport. Link spre comentariu
alcon Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Poate afirmatia lui Vasile trebuia exprimata la piese cumparate, nu la piese folosite. Caci electronistul roman pare ca lucreaza mai mult cu piese recuperate, din alea adevarate, nu chinezarii minuscule.Cei ce sunt vehementi sunt cei care au MEREU o opinie, despre orice. Mai ales la Bodega.Eu am de reprosat la TME: transportul e platit indiferent de suma platita. O suma minima, ca sa te scuteasca de transport, precum la Mouser, m-a facut sa renunt la ei dupa 4 comenzi. Asta pe durata sederii mele in EU.Partea interesanta la Mouser e ca au depozitul in US. Daca cumperi in EU fiind, atunci suma minima ca sa fii scutit de transport este cam 70$. Daca cumperi in NAM fiind, atunci suma minima e de 100$. Sa deschid un topic despre cat sunt de nemernici cu locuitorii NAM?PS: Oricum, media comenzilor din ultimele 12 luni depasea 200$. Ma incadram la scutire de transport. Parca a mai fost o data vorba despre NAM si nu am aflat, ce este NAM? Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 NA-I sa afli.... Link spre comentariu
alcon Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 NA-I sa afli.... De ce, tine cumva de serviciile secrete? Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 ........e pe vapor....c-asa se poarta..... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Eu cumpar piese de la AD Electrocom. De calitatea pieselor nu ma pling. Cind fac comanda de piese, sint informat ca pretul pieselor nu contin TVA. Link spre comentariu
elmar Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Partea interesanta la Mouser e ca au depozitul in US. Daca cumperi in EU fiind, atunci suma minima ca sa fii scutit de transport este cam 70$. Daca cumperi in NAM fiind, atunci suma minima e de 100$. Sa deschid un topic despre cat sunt de nemernici cu locuitorii NAM? Să ştii c-am să deschid eu unul, dar, numai pentru locuitorii unchiului SAM! Eram sigur c-o să intre unii care vorbesc de un(la) ”alt nivel” ...sigur TME ”trăieşte” din vânzarea mare ....nu prea-i interesează de o omul de rând ...Nu!? Mai rămâne să spun că şi eu am ”decartat” vreo câteva sute de mii RON pe acolo... şi să vezi ”respect”! Link spre comentariu
Postări Recomandate