Costica Tv Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 (editat) Deci ca sa fiu mai bine inteles, am scris (RT809H prin ISP) pic-ul cu softul din acest topic postat de Sorin Schiriac la telecomanda din prima poza si merge perfect, am scris pic-ul la telecomanda din a doua poza si telecomanda nu se identifica in programul MFY, practic la apasarea simultana a celor 2 taste de programare, ar trebui ca ledul de pe tel sa pulseze ritmic cateva secunde, in cazul meu la apasarea celor 2 taste ledul clipeste o data si scurt, deci e clar ca cele doua telecomenzi din poze au softuri diferite, rog daca are cineva dump pentru tel din poza 2 sa il posteze aici sau sa mi-l trimita si mie pe privat. Editat Iunie 2, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
ionel sm Postat Mai 17, 2022 Partajează Postat Mai 17, 2022 Un cod pentru MAG41- IPTV set top box are cineva? L-am primit cadou si nu am telecomanda. Link spre comentariu
tehtronics Postat Mai 17, 2022 Partajează Postat Mai 17, 2022 (editat) ar trebui sa mearga cu 832 Editat Mai 17, 2022 de tehtronics Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 La 02.06.2020 la 15:05, Costica Tv a spus: Are cineva un dump pentru telecomanda MFY 4:1 sa fie 100% OK ?, cu cel de la colegul sorin schiriac nu se sincronizeaza cu softul programului, am instalat si ultima versiune de soft dar degeaba...Multumesc Am dumpul bun, mai ai nevoie Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 Acum 9 ore, Florinel TV a spus: Am dumpul bun, mai ai nevoie Trimite-mi si mie dump-ul. Am și eu una defectă. Mulțumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum