Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

made for you ,coduri ,errori si alte probleme

iuliantv

Postări Recomandate

Deci ca sa fiu mai bine inteles, am scris (RT809H prin ISP) pic-ul cu softul din acest topic postat de Sorin Schiriac la telecomanda din prima poza si merge perfect, am scris pic-ul la telecomanda din a doua poza si telecomanda nu se identifica in programul MFY, practic la apasarea simultana a celor 2 taste de programare, ar trebui ca ledul de pe tel sa pulseze ritmic cateva secunde, in cazul meu la apasarea celor 2 taste ledul clipeste o data si scurt, deci e clar ca cele doua telecomenzi din poze au softuri diferite, rog daca are cineva dump pentru tel din poza 2 sa il posteze aici sau sa mi-l trimita si mie pe privat.

Telecomenzi

MFY Elegant - Electrosib

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...
La 02.06.2020 la 15:05, Costica Tv a spus:

Are cineva un dump pentru telecomanda MFY 4:1 sa fie 100% OK ?, cu cel de la colegul sorin schiriac nu se sincronizeaza cu softul programului, am instalat si ultima versiune de soft dar degeaba...Multumesc

Am dumpul bun, mai  ai nevoie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări