Florinel TV Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Am si eu 2 tel mfy4,1 cu pic18f25k20 care fac ca semaforul.nu am cu ce sa le scriu asa ca stau de 2 ani in cutie. trimitele la mine si se rezolva Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 tv led seg michigan nu are alt model trecut pe capac,chassis cv308h-i un cod mfy rcw stie cineva?am incercat ceva coduri de blaupunkt fara succes.momentan sant la servici si am testat doar cu rcw,nu am mfy sau logher la mine,deci daca se poate un cod rcw,sau mfy longer pentru maine,va multumesc Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 nu este cod MFY... Contacteaza-ma, pot sa te ajut. Link spre comentariu
liviumoldovan Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Vă salut cu respect. Dacă are cineva binul pentru mfy. Și dacă îl poate posta.mulțumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Vă salut cu respect. Dacă are cineva binul pentru mfy. Și dacă îl poate posta.mulțumesc incearca cu memorie goala Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 DA PUNE O MEMORIE GOALA CU 28 PINIuite aici softul bun: MADE4YOU 4IN1.rar Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2017 (editat) DA PUNE O MEMORIE GOALA CU 28 PINIuite aici softul bun: sa inteleg ca este o gluma cu memoria goala cu 24pini,? si eu am vre-o 4 buc de resoftat,dar nu gasesc programatorul de pic-uri,si nici nu am timp de cautat si softat,daca ajunge recent programatorul comandat,nici nu am sal caut pe cel vechi,multumim pentru soft,e bun de pastra oare cele 2.1 sau 1.1 folosesc acelasi pic,? nu ma deranjeaja ca la citire vor aparea 4 memorii si telecomanda stie doar 1 sau 2,doar sa incapa si pe cele mai simpliste Editat Februarie 1, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 (editat) doar l-am completat pe florin cu o gluma,(memorie goala cu 28 pini)nu merge cu picul gol,am vazut ca are un soft in el dupa care memoreaza codurile pentru telecomenziam sa desfac si una cu un singur cod si postez Editat Februarie 1, 2017 de Sorin Schiriac Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2017 (editat) doar l-am completat pe florin cu o gluma,(memorie goala cu 28 pini)nu merge cu picul gol,am vazut ca are un soft in el dupa care memoreaza codurile pentru telecomenziam sa desfac si una cu un singur cod si postez m-am gandit si eu ca ar trebui sa fie o gluma,pic-ul este un microprocesor ce poate fi rescris,domnul florin cred ca a vorbit serios,fara sasi dea seama cred ca sa gandit la rcw alien Editat Februarie 1, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 m-am gandit si eu ca ar trebui sa fie o gluma,pic-ul este un microprocesor ce poate fi rescris,domnul florin cred ca a vorbit serios,fara sasi dea seama cred ca sa gandit la rcw alien Da asa este eu nu am folosit mfy si nu am stiut ca este cu pic , dar cred ca mai are si o memorie cu 8dip in afara de pic, ca picurile pica greu softul din ele si atunci cade cea cu 8 pinii si aia merge goala , asta daca are memorie cu 8 pinii Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 nu nu are decat picul respectiv care cred ca lucreaza pe magistrale Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Am aceasistat problema și eu cu un programator Made For You,de abia am scris cu ele 4-5 telecomenzi ,și iată ca s-a defectat,citește ce este pe el,dar n-o mai pot programa,începe s-o programeze,dar se și blochează la început. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 pai buba este in telecomanda nu? trebuie rescris pic-ul binul este mai sus,mai trebuie un programator Link spre comentariu
Gabor Elek Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Vă salut cu respect. Dacă are cineva binul pentru mfy. Și dacă îl poate posta.mulțumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 8, 2020 Autor Partajează Postat Martie 8, 2020 Acum 24 minute, Gabor Elek a spus: Vă salut cu respect. Dacă are cineva binul pentru mfy. Și dacă îl poate posta.mulțumesc sa inteleg ca cel de mai sus a fost testat de dv? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum