Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

made for you ,coduri ,errori si alte probleme

iuliantv

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

tv led seg michigan nu are alt model trecut pe capac,chassis cv308h-i un cod mfy rcw stie cineva?am incercat ceva coduri de blaupunkt fara succes.momentan sant la servici si am testat doar cu rcw,nu am mfy sau logher la mine,deci daca se poate un cod rcw,sau mfy longer pentru maine,va multumesc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

DA PUNE O MEMORIE GOALA CU 28 PINIuite aici softul bun:

sa inteleg ca este o gluma cu memoria goala cu 24pini,?

si eu am vre-o 4 buc de resoftat,dar nu gasesc programatorul de pic-uri,si nici nu am timp de cautat si softat,daca ajunge recent programatorul comandat,nici nu am sal caut pe cel vechi,multumim pentru soft,e bun de pastra

oare cele 2.1 sau 1.1 folosesc acelasi pic,? nu ma deranjeaja ca la citire vor aparea 4 memorii si telecomanda stie doar 1 sau 2,doar sa incapa si pe cele mai simpliste

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

doar l-am completat pe florin cu o gluma,(memorie goala cu 28 pini)nu merge cu picul gol,am vazut ca are un soft in el dupa care memoreaza codurile pentru telecomenziam sa desfac si una cu un singur cod si postez

Editat de Sorin Schiriac
Link spre comentariu

doar l-am completat pe florin cu o gluma,(memorie goala cu 28 pini)nu merge cu picul gol,am vazut ca are un soft in el dupa care memoreaza codurile pentru telecomenziam sa desfac si una cu un singur cod si postez

m-am gandit si eu ca ar trebui sa fie o gluma,pic-ul este un microprocesor ce poate fi rescris,domnul florin cred ca a vorbit serios,fara sasi dea seama cred ca sa gandit la rcw alien

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

m-am gandit si eu ca ar trebui sa fie o gluma,pic-ul este un microprocesor ce poate fi rescris,domnul florin cred ca a vorbit serios,fara sasi dea seama cred ca sa gandit la rcw alien

Da asa este eu nu am folosit mfy si nu am stiut ca este cu pic , dar cred ca mai are si o memorie cu 8dip in afara de pic, ca picurile pica greu softul din ele si atunci cade cea cu 8 pinii si aia merge goala , asta daca are memorie cu 8 pinii

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Am aceasistat problema și eu cu un programator Made For You,de abia am scris cu ele 4-5 telecomenzi ,și iată ca s-a defectat,citește ce este pe el,dar n-o mai pot programa,începe s-o programeze,dar se și blochează la început.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Acum 24 minute, Gabor Elek a spus:

Vă salut cu respect. Dacă are cineva binul pentru mfy. Și dacă îl poate posta.mulțumesc

sa inteleg ca cel de mai sus a fost testat de dv?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări