Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se inchide forumul o saptamana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

La cum decurg certurile si cloneala pe la sectiunea amplificatoare, un moderator acolo trebuie sa fie neam prost si sa taie in carne vie, fara sa dea nici cea mai mica explicatie

Moderand ca dictator sangeros se va face ordine acolo

Din pacate la noi nu merge cu vorba buna, asa, probabil, a fost in totdeauna 

Editat de maxente
Link spre comentariu

...... sa taie in carne vie, fara sa dea nici cea mai mica explicatie

Moderand ca dictator sangeros se va face ordine acolo.....

Intru totul de acord.

La fel cum sunt de acord cu introducerea pedepsei capitale pentru criminali si violatori.

Editat de Untold
Link spre comentariu

NU trebuie să fie ”sîngeros” ...ci foarte corect!Să ştie să fie imparţial ...Nu cum fac unii, iau apărarea unora şi căsăpesc pe alţii, care nu le sunt pe plac...nu vorbesc neapărat de secţiunea amplificatoare...care,totuşi,avea un moderator cât se poate de corect...şi totuşi nu a rezistat prea mult pe acolo...probabil (şi)  din cauza presiunii celorlalţi colegi ...care nu l-au lăsat să-şi facă treaba ”nemţeşte”!Trebuiea(presupun) să intre in jocurile lor ...iar el a ales  ”să se lase de meserie”!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Din pacate la noi nu merge cu vorba buna, asa, probabil, a fost in totdeauna 

Poti sa scrii cu majuscule treaba asta,pt ca e universal valabila.Primii care nu recunosc,sunt taman cei care nu sunt dispusi sa mearga pe varianta cu vorba buna.Au mereu batul pregatit si ochesc doar gaura din gard.

Link spre comentariu

Eu am aproape 35 de ani si din cate observ eu, in tara asta pe timpul comunismului tot ce s-a facut si a tinut a fost facut cu frica. Nu vorbesc acum de sacrificii si prostie omeneasca

Acum cand se lauda astia ca fac cate o bucata de autostrada, uitati-va si voi ca dupa o luna - doua se crapa si se surpa si binenteles nu e nimeni tras la raspundere, deci d-aia s-a ales prafu de tot

Asa si aici pe forum, daca esti bun, comunicativ si incerci sa explici, adica cu alte cuvinte asa cum zice @ratza mai sus ca trebuie sa fie un moderator, se alege praful, incepe scandalul, jigniri, injuraturi...

Nu nene, trebuie sa tai si sa spanzuri scurt fara drept de apel, cu-i nu ii convine regulamentul sa se care frate pe alt forum

Eu nu m-as obosi sa dau explicatii nimanui, i-as taia macaroana imediat, poate sa ma faca cum vrea el in fel si chip, ma doare in cot

Astia suntem noi, asta e tara. Si ne mai miram ca nu o dam inainte

Editat de maxente
Link spre comentariu

@ maxente;

Ideile tale nu sunt prea bune...s-ar putea pierde traficul si userii.

Daca nu le lasati  libertatea de exprimare s-ar putea sa nu mai fie nimic de moderat. Si comunismul a patit la fel cand a bagat pumnul in gura la oameni....s-a dus pe apa sambetei.  

Editat de mac01
Link spre comentariu

Acei care apeleaza la injuraturi si balacareli este normal sa li se aplice o pedeapsa.

Dar daca discutia este omeneasca...trebuie lasata sa merga mai departe..fiecare are ceva de spus si fiecare are opinia lui....buna-rea trebuie ascultata. Cateodata si din rau iese ceva bun. Ce sa mai...e greu sa fii moderator si sa lucrezi cu oamenii!!! Sincer imi pare rau de voi..toate oalele in capul vostru se sparg!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Pacat ca nu mai exista butonul de like, l-as fi apasat cu draga inima la postarea ta Doru :)

Romania inca invata ce inseamna democratia, dupa o perioada atat de lunga de oprelisti, inca invatam ce inseamna libertatea din toate punctele de vedere. Progresul este lent in parte si datorita politicienilor corupti ale caror interese n-au fost legate de prosperitatea si dezvoltarea neamului, ci avutia personala, si pe principiul "daca ei fac, eu de ce n-as face-o", sau "nu fura de la mine, deci de ce sa ma bag", o mentalitate nu tocmai indicata se tot propaga si se tine scai de neamul nostru...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări