Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se inchide forumul o saptamana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Pentru genul ala de glumite eu am stat pe bara  si acum risc excluderea de pe forum

stati linistit ca nu se va ajunge chiar asa departe,poate cine stie sa aveti dusmani de moarte din randul moderatorilor ca sa ajungeti in acea postura.

ce sa mai pun la socoteala ca aveti vechime aici si sunteti si membru evoluat,deci important.

Link spre comentariu

Fratilor, functia de moderator iti aduce numai belele! Noi,romanii, ne-am saturat de autoritate si de autoritati-vorbesc asa la modul general! Noi avem nevoie de libertate totala ,nu trebuie sa ne mai traga nimeni de urechi indiferent ce am face! Ce daca deranjam pe toti ceilalti....ce daca ne punem contra vantului....noi si numai noi suntem perfecti in tot ce facem si toti ceilalti gresesc!  Nu avem nevoie de un "politist" care sa ne puna frana cand o luam razna!....ca de-aia e libertate dom'le!

Vi se par cunoscute cuvintele de mai sus?Daca da, atunci sper ca realizati efortul substantial si benevol pe care un moderator capabil il face doar pentru pastrarea linistii pe forum si evitarea unor sanctiuni de la mai-marii internetului....si mai lucreaza si pe nevazutelea....

Le sarim in cap si ne legam cu totii de greseli marunte ale moderatorilor care sunt absolut firesti pentru ca sunt si ei oameni dar nu ne trece prin cap ca omul ala a citit o gramada de mesaje si a pierdut o gramada de timp ca sa poata lua o hotarare in cunostinta de cauza relativ la un utilizator oarecare ce incalca regulamentul....cand ar fi atat de usor sa respectam amaratul ala de regulament si niste reguli de bun simt -pe care presupunem ca il avem cu totii!-atunci cand lansam un dialog pe forum....

Dar de, ne place sa ne dam cu stangul in dreptul iar aroganta si tupeul sunt calitati de baza....

Si asa vine seful -Vasile!- si taie bodega.....si pune forumul pe butuci o saptamana....si cine stie ce va mai urma....si noi ramanem fara obiectul muncii....sa ne fie de bine!

Link spre comentariu
  • Administratori

stati linistit ca nu se va ajunge chiar asa departe,poate cine stie sa aveti dusmani de moarte din randul moderatorilor ca sa ajungeti in acea postura.

ce sa mai pun la socoteala ca aveti vechime aici si sunteti si membru evoluat,deci important.

Vise... vise

Link spre comentariu

Io cînd am propus votarea, era ptr confirmarea unui moderator, ptr susţinerea lui în caz că se simţea demoralizat. io aş propune votarea periodică şi a celorlalţi, în bine sau rău, după percepţia membrilor şi activitatea depusă. E un aspect important ptr forum şi nu văd să se înghesuie prea mulţi în ultima vreme în funcţii de conducere. Cum fiecare are doar un vot, restul gargarei şi înjurăturilor nu contează, poate scrie şi o mie de posturi contra altora.

...........

În chestiunea actuală, conflictul dintre unii moderatori iscat din cauza unui anume membru, fost şi el moderator cîndva, sînt de părere că vechea zicală cu cel deştept care cedează s-a confirmat. Acum totul ţine de patron, ce hotărîre ia, acceptă şantajul sau impune disciplina. Ambele vor avea consecinţe.

Link spre comentariu
  • Administratori

Probabil se vor sterge candva.... hostingul asta e can slabut si nu functioneaza anumite chestii, de exemplu acum nu merge o functie php $ipadress = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; si toti utilizatorii au acelasi IP  :nas: 

Link spre comentariu

...........

În chestiunea actuală, conflictul dintre unii moderatori iscat din cauza unui anume membru, fost şi el moderator cîndva, sînt de părere că vechea zicală cu cel deştept care cedează s-a confirmat. Acum totul ţine de patron, ce hotărîre ia, acceptă şantajul sau impune disciplina. Ambele vor avea consecinţe.

Bine punctat.

Link spre comentariu

Vin si eu cu o intrebare, de umil utilizator. De ce mama dracu` conteaza daca esti aici Moderator.

Face asta vreo diferenta in viata reala , iti da o nota de superioritate sau ceva de genul asta ?

Mai sa fie...si eu care stateam asa linistit...

$_SERVER['REMOTE_ADDR']; si toti utilizatorii au acelasi IP  :nas: 

pentru ca e virtual ip; poate.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări