adicontakt Postat Mai 20, 2016 Autor Partajează Postat Mai 20, 2016 au fost si ceva glumite ce este drept,deh padure fara uscaciuni?la un moment dat toti am facut treaba asta,trebuie sa recunoastem. Pentru genul ala de glumite eu am stat pe bara si acum risc excluderea de pe forum Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Pentru genul ala de glumite eu am stat pe bara si acum risc excluderea de pe forum stati linistit ca nu se va ajunge chiar asa departe,poate cine stie sa aveti dusmani de moarte din randul moderatorilor ca sa ajungeti in acea postura. ce sa mai pun la socoteala ca aveti vechime aici si sunteti si membru evoluat,deci important. Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Fratilor, functia de moderator iti aduce numai belele! Noi,romanii, ne-am saturat de autoritate si de autoritati-vorbesc asa la modul general! Noi avem nevoie de libertate totala ,nu trebuie sa ne mai traga nimeni de urechi indiferent ce am face! Ce daca deranjam pe toti ceilalti....ce daca ne punem contra vantului....noi si numai noi suntem perfecti in tot ce facem si toti ceilalti gresesc! Nu avem nevoie de un "politist" care sa ne puna frana cand o luam razna!....ca de-aia e libertate dom'le! Vi se par cunoscute cuvintele de mai sus?Daca da, atunci sper ca realizati efortul substantial si benevol pe care un moderator capabil il face doar pentru pastrarea linistii pe forum si evitarea unor sanctiuni de la mai-marii internetului....si mai lucreaza si pe nevazutelea.... Le sarim in cap si ne legam cu totii de greseli marunte ale moderatorilor care sunt absolut firesti pentru ca sunt si ei oameni dar nu ne trece prin cap ca omul ala a citit o gramada de mesaje si a pierdut o gramada de timp ca sa poata lua o hotarare in cunostinta de cauza relativ la un utilizator oarecare ce incalca regulamentul....cand ar fi atat de usor sa respectam amaratul ala de regulament si niste reguli de bun simt -pe care presupunem ca il avem cu totii!-atunci cand lansam un dialog pe forum.... Dar de, ne place sa ne dam cu stangul in dreptul iar aroganta si tupeul sunt calitati de baza.... Si asa vine seful -Vasile!- si taie bodega.....si pune forumul pe butuci o saptamana....si cine stie ce va mai urma....si noi ramanem fara obiectul muncii....sa ne fie de bine! Link spre comentariu
loleksibolek Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Multa treaba aveti... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 20, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 20, 2016 stati linistit ca nu se va ajunge chiar asa departe,poate cine stie sa aveti dusmani de moarte din randul moderatorilor ca sa ajungeti in acea postura. ce sa mai pun la socoteala ca aveti vechime aici si sunteti si membru evoluat,deci important. Vise... vise Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Vise... vise Sau poate o avea cazierul plin Domn Administrator Vasile, de se teme asa rau domnul Adicontakt,zic si eu...... Link spre comentariu
zal Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Io cînd am propus votarea, era ptr confirmarea unui moderator, ptr susţinerea lui în caz că se simţea demoralizat. io aş propune votarea periodică şi a celorlalţi, în bine sau rău, după percepţia membrilor şi activitatea depusă. E un aspect important ptr forum şi nu văd să se înghesuie prea mulţi în ultima vreme în funcţii de conducere. Cum fiecare are doar un vot, restul gargarei şi înjurăturilor nu contează, poate scrie şi o mie de posturi contra altora. ........... În chestiunea actuală, conflictul dintre unii moderatori iscat din cauza unui anume membru, fost şi el moderator cîndva, sînt de părere că vechea zicală cu cel deştept care cedează s-a confirmat. Acum totul ţine de patron, ce hotărîre ia, acceptă şantajul sau impune disciplina. Ambele vor avea consecinţe. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 20, 2016 Autor Partajează Postat Mai 20, 2016 am avut o propunere in acest sens pe rubrica de sugestii si reclamatii dar domnul moderator nu a crezut ca e de cuviinta sa imi aprobe acel topic Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 20, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 20, 2016 Acolo nu poate aproba oricine subiectele Link spre comentariu
briobit Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 O intrebare pt Vasile, daca nu e cu deranj. Am si eu 3 puncte de avertisment din data 17-iulie 2014, se mai sterg sau le trec in testament? Nu deranjeaza, intreb si eu din curiozitate. Seara buna. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 20, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 20, 2016 Probabil se vor sterge candva.... hostingul asta e can slabut si nu functioneaza anumite chestii, de exemplu acum nu merge o functie php $ipadress = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; si toti utilizatorii au acelasi IP Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 ........... În chestiunea actuală, conflictul dintre unii moderatori iscat din cauza unui anume membru, fost şi el moderator cîndva, sînt de părere că vechea zicală cu cel deştept care cedează s-a confirmat. Acum totul ţine de patron, ce hotărîre ia, acceptă şantajul sau impune disciplina. Ambele vor avea consecinţe. Bine punctat. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 simplu ,precum respectam in armata acel RG2 aceeasi tortura pshica ni se vor aplica tuturor....................... Link spre comentariu
validae Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Dacă ai putea traduce și în română ce ai vrut să spui (dar nu ai reușit) ar fi util.... mai ales chestia cu ,,aceeași tortură psihică ni se vor aplica tuturor,, Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 (editat) Vin si eu cu o intrebare, de umil utilizator. De ce mama dracu` conteaza daca esti aici Moderator. Face asta vreo diferenta in viata reala , iti da o nota de superioritate sau ceva de genul asta ? Mai sa fie...si eu care stateam asa linistit... $_SERVER['REMOTE_ADDR']; si toti utilizatorii au acelasi IP pentru ca e virtual ip; poate. Editat Mai 20, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate