Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Usa trebuie s-o deschizi cu capul,pt ca o murdaresti cu piciorul.Noi toti asa am facut...trebuie doar sa te mai orientezi si care usa o deschizi.Posibil sa ai ghinion si sa nimeresti la buda. am specificat care usa trebuie deschisa(inseamna ca numai domnii moderatori au cap iar noi restul suntem umplutura)nu cred asta,si sunt foarte convins. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Zaaaaaaaaaaaaaau,si care ar fi criterile necesare,ca poate candidez si eu la aceasta inalta functie - să fii calm şi cerebral indiferent de situaţie; - să rezişti la înjurături; - să poţi păstra ordinea; - să reuşeşti să nu superi pe nimeni; - să ştii cît de cît tehnic; - să intri zilnic pe forum şi să citeşti tot ce scrie; - să decizi cine şi de ce face scandal; - să găseşti metode de a rezolva conflictele, lăsînd sancţiunile ca ultimă soluţie; - să respecţi tu însuţi regulamentul; - să fii un model pentru ceilalţi; - să poţi calma spiritele; - să nu refulezi pe ceilalţi fiindcă ai o zi proastă; - să intervii tehnic doar atunci cînd ştii, şi chiar şi atunci să fii rezervat; - să nu abuzezi de privilegii doar pentru că poţi; - să te abţii de la miştocăreli la adresa altora; - să-ţi asumi fiecare acţiune pe care o faci şi fiecare mesaj pe care-l scrii. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 In alea 2100 de posturi sunt incluse si mistourule adresate celor mai putini cunoscatori in ale electronicii? au fost si ceva glumite ce este drept,deh padure fara uscaciuni?la un moment dat toti am facut treaba asta,trebuie sa recunoastem. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Giorgi cred ca tu ai inteles complet de-andoaselea interventiile mele aici. Nu am absolut nimic impotriva promovarii lui Andrei Tabacaru la rangul de moderator, nu l-am urmarit indeajuns incat sa-mi pot da cu parerea pro sau contra, singura mea problema este si a fost legata de speculatiile neprobate. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 - să fii calm şi cerebral indiferent de situaţie; - să rezişti la înjurături; - să poţi păstra ordinea; - să reuşeşti să nu superi pe nimeni; - să ştii cît de cît tehnic; - să intri zilnic pe forum şi să citeşti tot ce scrie; - să decizi cine şi de ce face scandal; - să găseşti metode de a rezolva conflictele, lăsînd sancţiunile ca ultimă soluţie; - să respecţi tu însuţi regulamentul; - să fii un model pentru ceilalţi; - să poţi calma spiritele; - să nu refulezi pe ceilalţi fiindcă ai o zi proastă; - să intervii tehnic doar atunci cînd ştii, şi chiar şi atunci să fii rezervat; - să nu abuzezi de privilegii doar pentru că poţi; - să te abţii de la miştocăreli la adresa altora; - să-ţi asumi fiecare acţiune pe care o faci şi fiecare mesaj pe care-l scrii. si nu sunt asemenea membrii pe acest forum,pot da cel mai ferm exemplu legat de o persoana care respecta intru totul toate aceste reguli domnule ratza dar nu o fac ca sa nu miroasa pe aici a discriminare profesionala. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Sînt prea puţini şi majoritatea nu vor să modereze. Dă-ne şi nouă un exemplu, nu văd de ce ar fi discriminare. Eu unul nu mai îndeplinesc condiţiile alea. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Sînt prea puţini şi majoritatea nu vor să modereze. Dă-ne şi nouă un exemplu, nu văd de ce ar fi discriminare. Eu unul nu mai îndeplinesc condiţiile alea. Da domn ratza si pe urma nu-mi pun eu toata lumea de aici in cap?parca vad postari de genul:ce ma eu nu sunt serios?si multe multe........ Link spre comentariu
ratza Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Păi aşa vezi şi tu o mică parte din cum e să fii moderator. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Păi aşa vezi şi tu o mică parte din cum e să fii moderator. Dar si cand voi avea nevoie de acei oameni cum credeti ca voi fi tratat?daca eu dau acum un nume este ca si cum mio fac cu mana mea,si cel care va avea de pierdut voi fii eu,si credeti-ma ca sunt persoane care am mai mereu nevoie de parerea lor. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Giorgi pai tu insuti te-ai pus intr-o situatie fara iesire pozand in sustinatorul lui Andrei Tabacaru pana in panzele albe, nu zic ca asta este ceva rau insa fundamentul ce sta l;a baza interventiilor tale este interpretarea gresita a titulaturii de la avatar ( iti raspund aici la intrebarea de pe privat ), acolo fiecare isi poate pune ce doreste, n-are legatura cu promovarea la pozitia de moderator. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Dar si cand voi avea nevoie de acei oameni cum credeti ca voi fi tratat?daca eu dau acum un nume este ca si cum mio fac cu mana mea,si cel care va avea de pierdut voi fii eu,si credeti-ma ca sunt persoane care am mai mereu nevoie de parerea lor. Aşa înveţi să-ţi asumi ce faci şi să-ţi dezvolţi coloana vertebrală, plus că nu totul se rezumă la cîştigul personal. Cuvîntul "altruism" ţi se pare cunoscut? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Giorgi pai tu insuti te-ai pus intr-o situatie fara iesire pozand in sustinatorul lui Andrei Tabacaru pana in panzele albe, nu zic ca asta este ceva rau insa fundamentul ce sta l;a baza interventiilor tale este interpretarea gresita a titulaturii de la avatar ( iti raspund aici la intrebarea de pe privat ), acolo fiecare isi poate pune ce doreste, n-are legatura cu promovarea la pozitia de moderator. Bine domn marian,eu ma retrag,sa auzim de bine. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Gata, aşa uşor renunţi în a-ţi susţine punctul de vedere? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 20, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 20, 2016 Va si amar de capul nostru... Eu nu stiu dece trebui sa bagati in discutie un om care isi vede de treaba, isi vede de treaba si mai ajuta si pe altii. Nu toti care se pricep vor sa fie moderatori si nu toti care se pricep vor sa fie si moderatori... hc Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 1-- stil sobru clasic , fara glume de nici un fel . 2-- avatar = steag negru , sumbru , deci vai si-amar de cei ce-i vor incapea pe mina . 3-- nici n-a primit eticheta verde si deja da pre-sfaturi , caracteristice doar celor deja numiti si care stabilesc , de obicei , reguli noi pe forum chiar din prima zi a numirii . 4-- respect si MODERATIE / MODERARE / MODERATOR . 5-- lipsa totala zimbilici + anulare eticheta depanator vesel = sobrietate maxima . 6-- postarea #7 , care este de o libidosenie first-class-ticket si care demonstreaza o sete maxima de putere . ia uitati cine a ridicat steagul primul. in concluzie , dupa umila mea parere ... 1+2+3+4+5+6 = yes , i think we have a new moderator in our city . vedeti cine a ridicat primul steagul? Link spre comentariu
Postări Recomandate