Marian Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Asta este o generalizare, si am spus in repetate randuri ca nu agreez asa ceva, nu poti caracteriza cateva mii/zeci de mii de persoane pe care de fapt nu-i cunosti. Dar chiar de-ar fi sa iau in serios afirmatia ta, daca stau sa enumar cativa dintre cei pe care eu i-am urmarit pe forum, sunt destul de sigur ca as gasi mai mult de 20 de utilizatori care chiar au treaba cu electronica. Si oricum asta nu este un criteriu care sa valideze speculatiile despre presupusa promovare a lui Andrei Tabacaru, repet, eu unul NU cunosc nimic in acest sens, si daca cineva ( absolut oricine din voi ) cunoasteti ceva clar ce eu nu stiu, atunci puteti confirma, si chiar este indicat sa o faceti, altfel este bine sa va tineti speculatiile pentru voi, scandaluri sunt destule, nu mai este necesar inca unul, asa ca fie aveti dovezi, fie va abtineti ( ca sa nu folosesc o alta expresie ). Link spre comentariu
ratza Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Poate nu e vorba de forumul ăsta. Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Apropo,ratza,daca nu vei mai fi moderator,schimba cuvantul ala de la avatar....pentru ca chiar nu esti ce sugereaza cuvantul ala!...zau! In rest, numai de bine si spor in toate! Link spre comentariu
ratza Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Ăla rămîne acolo ca să ştie toţi cum tratez lumea. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 va spun eu maxim 20 Asa multi? Cred ca si aici s-ar putea face curatenie,exact cum se face la sectiunea bazar.Useri care n-au intrat o perioada mai mare de ...se sterg automat.Multi intra pt a face comert,dupa care dispar,si reapar cu alt ID dupa o vreme,tot pt comert.Altii intra pt o informatie tehnica,dupa care dispar si ei.Toti astia s-au adunat in timp,si au format cifra aia "dodoloata". Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 20, 2016 Autor Partajează Postat Mai 20, 2016 Unii au renuntat sa isi mai expuna lucrarile aici din diverse motive Nu ii contest domnului Tabacaru cunostintele in ale electronicii(nu cred ca am afirmat vreodata ca nu se pricepe). Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 20, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 20, 2016 Astea cu Andrei Tabacaru pe post de moderator sunt pure speculatii din partea cuiva fara ocupatie, nu cunosc nimic despre un astfel de demers... Cine este Andrei Tabacaru ? Link spre comentariu
Marian Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Un utilizator simplu al forumului pe care Dl Misuraelectronic a gasit de cuviinta sa-l ridice la rang de viitor moderator facand niste pure speculatii fara fond, asa cum de altfel dumnealui este expert sa faca. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Un utilizator simplu al forumului pe care Dl Misuraelectronic a gasit de cuviinta sa-l ridice la rang de viitor moderator facand niste pure speculatii fara fond, asa cum de altfel dumnealui este expert sa faca. Domnule Marian acum sa nu sa se inteleaga ca-i pun parte domnului Andrei Tabacaru dar uitati-va cate postari are la sectiunea depanare tv stranse intrun an si doua luni adica peste 2100,si toate acestea sunt numai raspunsuri date concret multor membri care au avut nevoie de o idee,el neintreband niciodata pe nimeni ceva de domeniul depanare tv si nu numai,asta o stiu sigur ca la acea sectiune stau eu mai mereu,de fapt pentru asta am si facut cont aici ca sa intalnesc oameni mult mai priceputi decat mine in domeniul depanare tv,o zii buna. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Un utilizator simplu al forumului pe care Dl Misuraelectronic a gasit de cuviinta sa-l ridice la rang de viitor moderator facand niste pure speculatii fara fond, asa cum de altfel dumnealui este expert sa faca. Cred că s-a creat o confuzie, misuraelectronic doar i-a răspuns întrebării teoretice pusă de adicontakt. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Domnule Marian acum sa nu sa se inteleaga ca-i pun parte domnului Andrei Tabacaru dar uitati-va cate postari are la sectiunea depanare tv stranse intrun an si doua luni adica peste 2100,si toate acestea sunt numai raspunsuri date concret multor membri care au avut nevoie de o idee,el neintreband niciodata pe nimeni ceva de domeniul depanare tv si nu numai,asta o stiu sigur ca la acea sectiune stau eu mai mereu,de fapt pentru asta am si facut cont aici ca sa intalnesc oameni mult mai priceputi decat mine in domeniul depanare tv,o zii buna. cu alte cuvinte de asemenea oameni are nevoie acest forum. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Faptul că un om e are cunoştinţe tehnice solide nu-l face automat bun ca moderator. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Faptul că un om e are cunoştinţe tehnice solide nu-l face automat bun ca moderator. Zaaaaaaaaaaaaaau,si care ar fi criterile necesare,ca poate candidez si eu la aceasta inalta functie,sa nu-mi spuneti ca este ca ridicarea in grad a unui soldat in termen,adica dupa,tupeu pile cunostinte relatii,sau trebuie sa deschid usa la al mai mare cu piciorul(mainile fiind ocupate) Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Usa trebuie s-o deschizi cu capul,pt ca o murdaresti cu piciorul.Noi toti asa am facut...trebuie doar sa te mai orientezi si care usa o deschizi.Posibil sa ai ghinion si sa nimeresti la buda. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 20, 2016 Autor Partajează Postat Mai 20, 2016 Domnule Marian acum sa nu sa se inteleaga ca-i pun parte domnului Andrei Tabacaru dar uitati-va cate postari are la sectiunea depanare tv stranse intrun an si doua luni adica peste 2100,si toate acestea sunt numai raspunsuri date concret multor membri care au avut nevoie de o idee,el neintreband niciodata pe nimeni ceva de domeniul depanare tv si nu numai,asta o stiu sigur ca la acea sectiune stau eu mai mereu,de fapt pentru asta am si facut cont aici ca sa intalnesc oameni mult mai priceputi decat mine in domeniul depanare tv,o zii buna. In alea 2100 de posturi sunt incluse si mistourule adresate celor mai putini cunoscatori in ale electronicii? Link spre comentariu
Postări Recomandate