ratza Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Eşti unul contra mulţi, numele lor e Legiune. Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 lutza2, daca ai vre-o problema cu persoana-mi, expune-o deschis si direct, daca nu, nu ma aduce aiurea in discutii, multumesc. E o problema publica, ca doar ai afisat-o public cam peste tot in forum unde ai vazut audienta. In rest nu am nimic, doar stii cum e in marketing, reclama pozitiva sau negativa e tot reclama. In romaneste vine cam asa: faci un bine la unul si-l multumesti, nu va spune la nimeni, pleaca de la tine nemultumit, va spune la cel putin zece. Zi ca nu-i asa. Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 ratza,tot respectul meu!.... Ramai prietenul muntilor pentru ca ...al oamenilor....slabe sperante! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Ma repet aici fiindca mesajul meu de sustinere a fost sters impreuna cu tot topicul " Dreptul la replica". Rata se face vinovat ca a spus NU mojiciei si a micismelor umane in toate formele de manifestare. Se face vinovat ca a avut verticalitate care in ziua de astazi este un defect. Este rusinos ce se intampla si consider ca este timpul sa ne spunem si noi userii de rand parerea. Atitudinea pasiva sau indiferenta cred ca sunt principalii factori care ne-au adus aici. Mircea. Link spre comentariu
briobit Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Cu toate ca nu imi mai place sa ma bag in niste chestii vreau doar sa spun ca Ratza ai respectul meu. Seara buna. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 19, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 19, 2016 Cel mai bine e să votăm! Saracul Zal... inca crede ca aici e "democratie" Link spre comentariu
ratza Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Păi... e. Poporul votează, dar tu numeri voturile. Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Saracul Zal... inca crede ca aici e "democratie" Democratie a fost...cateva secunde atunci in 89...dupa aia sa dat startul la golaneala si jaful...pe care il simtim cu totii azi. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 1-- stil sobru clasic , fara glume de nici un fel . 2-- avatar = steag negru , sumbru , deci vai si-amar de cei ce-i vor incapea pe mina . 3-- nici n-a primit eticheta verde si deja da pre-sfaturi , caracteristice doar celor deja numiti si care stabilesc , de obicei , reguli noi pe forum chiar din prima zi a numirii . 4-- respect si MODERATIE / MODERARE / MODERATOR . 5-- lipsa totala zimbilici + anulare eticheta depanator vesel = sobrietate maxima . 6-- postarea #7 , care este de o libidosenie first-class-ticket si care demonstreaza o sete maxima de putere . in concluzie , dupa umila mea parere ... 1+2+3+4+5+6 = yes , i think we have a new moderator in our city . De ce sa fie vai si amar,ba din contra a adus contributie tehnica din prima zii de cand sia facut cont pe forum,si nu este pe aici decat de anul trecut din luna martie,eu personal miam dat seama ca este un mare profesionist in ale electronicii din prima zii de cand sia facut cont,fata de altii care le-au albit barba aici si nu face nimic constructiv,sta calare pe sectiunea bodega si la vanzari,din partea mea succes domnule Andrei Tabacaru :aplauze Link spre comentariu
Marian Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Astea cu Andrei Tabacaru pe post de moderator sunt pure speculatii din partea cuiva fara ocupatie, nu cunosc nimic despre un astfel de demers... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Astea cu Andrei Tabacaru pe post de moderator sunt pure speculatii din partea cuiva fara ocupatie, nu cunosc nimic despre un astfel de demers... Ba am curaj sa fac pariu cu orisicine domn marian ca asa se va intampla,si chiar merita functia aceasta. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Stii ceva ce eu nu stiu? Ca nu-mi amintesc o astfel de discutie pe sectiunea moderatorilor, poate ai vorbit tu cu Vasile... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 ia uitati-va cati membrii au cont pe acest forum?va spun eu 46038 la ora actuala,si cati din ei au treaba cu electronica?va spun eu maxim 20 Link spre comentariu
Postări Recomandate