Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se inchide forumul o saptamana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

19

• Radiotelegrafist

18

• adicontakt

17

• Badman

10

Top autori în acest subiect

lutza2, daca ai vre-o problema cu persoana-mi, expune-o deschis si direct, daca nu, nu ma aduce aiurea in discutii, multumesc.

E o problema publica, ca doar ai afisat-o public cam peste tot in forum unde ai vazut audienta.

In rest nu am nimic, doar stii cum e in marketing, reclama pozitiva sau negativa e tot reclama.

In romaneste vine cam asa: faci un bine la unul si-l multumesti, nu va spune la nimeni, pleaca de la tine nemultumit, va spune la cel putin zece.

Zi ca nu-i asa.

Link spre comentariu

Ma repet aici fiindca mesajul meu de sustinere a fost sters impreuna cu tot topicul " Dreptul la replica".

Rata se face vinovat ca a spus NU mojiciei si a micismelor umane in toate formele de manifestare.

Se face vinovat ca a avut verticalitate care in ziua de astazi este un defect.

Este rusinos ce se intampla si consider ca este timpul sa ne spunem si noi userii de rand parerea.

Atitudinea pasiva sau indiferenta cred ca sunt principalii factori care ne-au adus aici.

Mircea.

Link spre comentariu

Saracul Zal... inca crede ca aici e "democratie"

Democratie a fost...cateva secunde atunci in 89...dupa aia sa dat startul la golaneala si jaful...pe care il simtim cu totii azi.

Link spre comentariu

1--  stil  sobru  clasic ,  fara  glume  de  nici  un  fel .

2--  avatar = steag  negru ,  sumbru ,  deci  vai  si-amar  de  cei  ce-i  vor  incapea  pe  mina  .

3--   nici  n-a  primit  eticheta  verde  si  deja  da  pre-sfaturi ,  caracteristice  doar  celor  deja  numiti  si  care  stabilesc  ,  de  obicei ,  reguli  noi   pe  forum  chiar  din  prima  zi  a  numirii  .  

4--   respect  si  MODERATIE /  MODERARE /  MODERATOR .

5--  lipsa   totala  zimbilici  +   anulare  eticheta  depanator  vesel  =  sobrietate  maxima . 

6--  postarea  #7 ,  care  este  de  o  libidosenie  first-class-ticket  si  care  demonstreaza  o  sete  maxima  de  putere  . 

in  concluzie ,  dupa  umila  mea  parere ... 1+2+3+4+5+6 = yes , i  think  we  have  a  new  moderator  in  our  city .

De ce sa fie vai si amar,ba din contra a adus contributie tehnica din prima zii de cand sia facut cont pe forum,si nu este pe aici decat de anul trecut din luna martie,eu personal miam dat seama ca este un mare profesionist in ale electronicii din prima zii de cand sia facut cont,fata de altii care le-au albit barba aici si nu face nimic constructiv,sta calare pe sectiunea bodega si la vanzari,din partea mea succes domnule Andrei Tabacaru :aplauze :aplauze :wretre

Link spre comentariu

Astea cu Andrei Tabacaru pe post de moderator sunt pure speculatii din partea cuiva fara ocupatie, nu cunosc nimic despre un astfel de demers...

Link spre comentariu

Astea cu Andrei Tabacaru pe post de moderator sunt pure speculatii din partea cuiva fara ocupatie, nu cunosc nimic despre un astfel de demers...

Ba am curaj sa fac pariu cu orisicine domn marian ca asa se va intampla,si chiar merita functia aceasta.

Link spre comentariu

ia uitati-va cati membrii au cont pe acest forum?va spun eu 46038 la ora actuala,si cati din ei au treaba cu electronica?va spun eu maxim 20

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări