ratza Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 pe vremea cind inca nu era moderator , recunosc deschis ca am avut niscaiva conflicte verbale cu dl ratza . cu rusine recunosc deschis ca l-am urit sincer si l-am mai si injurat ca la usa cortului pe pm . domnia sa a ajuns intre timp moderator si totusi nu s-a razbunat pe mine absolut niciodata . intre timp , urmarindu-i postarile si activitatea de moderare am ajuns peste ani sa-mi schimb impresiile . astazi si acum , ma mustra constiinta pentru vorbele din trecut si doresc sa-i cer in mod public iertare pentru injuriile aduse atunci pe pm . totodata , pentru demnitatea si verticalitatea aratate pe forum , il asigur de toata stima si de tot respectul meu ... Dacă mi-aduc bine aminte, ne-am înjurat reciproc atunci, fiindcă nici eu nu mi-am ţinut gura. Cu toate astea, chiar nu e cazul să vă cereţi scuze şi nici să aveţi mustrări de conştiinţă. Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Dupa atatea "intepaturi",la ce concluzie ...(era)sa ajungeti...?? Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 si-a schimbat si stilul postarilor ...nu ne mai bombardeaza cu tone de zimbilici fara noima . uite mai sus un exemplu autentic, ce sa intelegem , cand dispar "zambilicii" domnlui are sanse sa fie moderator? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 (editat) 1-- stil sobru clasic , fara glume de nici un fel . 2-- avatar = steag negru , sumbru , deci vai si-amar de cei ce-i vor incapea pe mina . 3-- nici n-a primit eticheta verde si deja da pre-sfaturi , caracteristice doar celor deja numiti si care stabilesc , de obicei , reguli noi pe forum chiar din prima zi a numirii . 4-- respect si MODERATIE / MODERARE / MODERATOR . 5-- lipsa totala zimbilici + anulare eticheta depanator vesel = sobrietate maxima . 6-- postarea #7 , care este de o libidosenie first-class-ticket si care demonstreaza o sete maxima de putere . in concluzie , dupa umila mea parere ... 1+2+3+4+5+6 = yes , i think we have a new moderator in our city . Editat Mai 19, 2016 de misuraelectronic Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 plus faptul ca urmareste de pe margine , vad ca de cand s-a deschis topicul e cu ochiul aici Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Nu. nu. nu. Interpretare gresita, asa se declanseaza razboia mondiale. Am zis de doua persoane diferite. Una care este prolifica, adica poate scrie topice infinite, la Marian m-am referit ca sa nu mai existe confuzii si una care pune mii de poze si filmari, fara scheme, bravo lui, face trafic si el. M-a deranjat faptul ca se da lovit pentru aceleasi chestii pe care le-a facut si tot ii da cu impartialitatea, probabil un termen vag, deoarece impartial esti cu toti si fata de tot , nu numai cand vrei si cu cine vrei. lutza2, daca ai vre-o problema cu persoana-mi, expune-o deschis si direct, daca nu, nu ma aduce aiurea in discutii, multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Pentru cei care încă nu ştiu, de luni încolo nu voi mai avea calitatea de moderator. Dacă vă simţiţi mai bine, mă puteţi înjura şi acum şi după. @Ratza: multumesc pentru munca depusa si pentru corectitudinea de pe elf si nu in ultimul rand pentru bunul simt afisat. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 19, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 19, 2016 Numai ce am citit pe un topic ca se va inchide forumul pe o durata de o saptamana anuntul fiind facut chiar de Vasile. Inca nu am spus cand am sa fac asta Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 @Ratza: multumesc pentru munca depusa si pentru corectitudinea de pe elf si nu in ultimul rand pentru bunul simt afisat. plus 1 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 19, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 19, 2016 Saltul de trafic cred ca a adus banuti frumosi Domnului Administrator Vasile si s-a dovedit ca sunt necesari numai doi Domni Moderatori pentru a atinge aceasta cota. Domnul Moderator Marian si Domnul Moderator suparat ca altii ii pocesc numele cand doar el are voie sa poceasca la altii. Saltul de trafic in jos, acest forum nu sa dezvoltat absolut deloc din 2013 incoace ba dimpotriva de la 15.000 de unici pe zi a scazut la 8.000 Este nevoie de 3 moderatori ca totul sa iasa perfect, adica varza Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 "Este nevoie" vasile pentru dat cu parul sunt sigur ca ai de unde sa alegi , numai da un anunt si or sa vina pretendentii Link spre comentariu
ratza Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 @Ratza: multumesc pentru munca depusa si pentru corectitudinea de pe elf si nu in ultimul rand pentru bunul simt afisat. Care corectitudine? Nu înţelegi că sînt părtinitor, lipsit de bun simţ şi o jigodie? Nu are nimeni pentru ce să-mi mulţumească. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 19, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 19, 2016 Asa se intampla oricand, facerea de bine e ftere de mama Probabil si eu sunt jigodie desii nu am moderat nimic de mai bine de 5 ani Link spre comentariu
ratza Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Chestia asta tre' să fie pusă motto, să ştie bietul viitor moderator ce-l aşteaptă. facerea de bine e ftere de mama Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 (editat) Care corectitudine? Nu înţelegi că sînt părtinitor, lipsit de bun simţ şi o jigodie? NU! Eu chiar nu am scris la misto! Editat Mai 19, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate