ratza Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 (editat) Poate n-ar strica un schimb de mailuri. EDIT: Adi a fost mai rapid. Editat Mai 19, 2016 de ratza Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 prevad ca va incepe un mare scandal aici,abia astept sa citesc si sa ma amuz. Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 foarte buna idee, de fapt ambele idei. Ce tranzistor gasesc mai ieftin si mai bun decat IPP320N20N3 ? Nu mi-ar trebui la 30A, cred ca nici la varfuri nu ating 10A. Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Pacat,eu il consider extrem de instructiv,si ai ce sa inveti...asta daca doresti sa inveti ceva. Link spre comentariu
adydep Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Discutii diverseAceasta nu este vechea BodegaVa rugam sa discutati civilizat si strict in sfera de activitate al forumuluiFara poze "haioase" si bancuri de prost gust si in special fara intepaturi la adresa altor membrii !!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 (editat) topicul cu: " saptamana de munca de 4 zile" , sau "palinca" sau "ce bere va place" se incadreaza in sfera de activitate al forumului? hai plimba ursu pe alta arie ca pe aici cauti scandal vad Editat Mai 19, 2016 de adicontakt Link spre comentariu
ratza Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Oamenilor, cu calm că nu arde nicăieri. Andrei Tăbăcaru, topicul ăsta e legat de forum, ca să nu mai zic de faptul că tu ai început cu înţepăturile. Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 omul cred ca adat doar un citat, fara ghilimele. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 (editat) ratza dar tu crezi ca el a citit titlul sau ce s-a scris , el urmareste ce scriu eu si da pe targot mai departe lutza , am editat acum , da e vorba de unele topice de pe forum Editat Mai 19, 2016 de adicontakt Link spre comentariu
adydep Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Daca am intepat pe cineva,eu imi cer scuze tututor . Link spre comentariu
Marian Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Saltul de trafic cred ca a adus banuti frumosi Domnului Administrator Vasile si s-a dovedit ca sunt necesari numai doi Domni Moderatori pentru a atinge aceasta cota. Domnul Moderator Marian si Domnul Moderator suparat ca altii ii pocesc numele cand doar el are voie sa poceasca la altii. Daca-mi arati una singura postare a mea acolo, iti voi da dreptate, altfel te rog sa nu ma implici nejustificat in problemele forumului, NU am pocit numele nimanui, si DA am fost suparat pe ce a facut viobio dar este in trecut si acolo trebui sa ramana. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Eu nu inteleg nimic,ce salt de trafic,ce anunt?Dau o bere cui ma lamureste ce se intampla chiar si pe privat. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 1-- Va rugam sa discutati civilizat si strict in sfera de activitate AL forumului deci... a cui este sfera de activitate , stimati tovarasi ? A forumului , carevasazica ... nu AL forumului . 2-- a se observa cum dl depanator vesel s-a metamorfozat peste noapte in dl respect si moderatie ... in acelasi timp , desigur , nu pe rind . totul este invelit intr-un avatar black-old-school . hmmm ... fff suspecta manevra . nu stiu de ce , dar prevad o posibila numire ca moderator . si-a schimbat si stilul postarilor ...nu ne mai bombardeaza cu tone de zimbilici fara noima . 3-- pe vremea cind inca nu era moderator , recunosc deschis ca am avut niscaiva conflicte verbale cu dl ratza . cu rusine recunosc deschis ca l-am urit sincer si l-am mai si injurat ca la usa cortului pe pm . domnia sa a ajuns intre timp moderator si totusi nu s-a razbunat pe mine absolut niciodata . intre timp , urmarindu-i postarile si activitatea de moderare am ajuns peste ani sa-mi schimb impresiile . astazi si acum , ma mustra constiinta pentru vorbele din trecut si doresc sa-i cer in mod public iertare pentru injuriile aduse atunci pe pm . totodata , pentru demnitatea si verticalitatea aratate pe forum , il asigur de toata stima si de tot respectul meu ... Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Nu. nu. nu. Interpretare gresita, asa se declanseaza razboia mondiale. Am zis de doua persoane diferite. Una care este prolifica, adica poate scrie topice infinite, la Marian m-am referit ca sa nu mai existe confuzii si una care pune mii de poze si filmari, fara scheme, bravo lui, face trafic si el. M-a deranjat faptul ca se da lovit pentru aceleasi chestii pe care le-a facut si tot ii da cu impartialitatea, probabil un termen vag, deoarece impartial esti cu toti si fata de tot , nu numai cand vrei si cu cine vrei. Ok, m-am explicat prea pe larg si tot n-am gasit tranzistori pentru clasa D. Pana apuci sa cauti ceva, deja nu mai e de actualitate si apare altceva. Am gasit DirectFet. Iese amplificatorul de 2x100 putin mai mare decat o cutie de chibrituri si asta din cauza bobinelor. Link spre comentariu
Postări Recomandate