Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se inchide forumul o saptamana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Saltul de trafic cred ca a adus banuti frumosi Domnului Administrator Vasile si s-a dovedit ca sunt necesari numai doi Domni Moderatori pentru a atinge aceasta cota. Domnul Moderator Marian si Domnul Moderator suparat ca altii ii pocesc numele cand doar el are voie sa poceasca la altii.

Daca-mi arati una singura postare a mea acolo, iti voi da dreptate, altfel te rog sa nu ma implici nejustificat in problemele forumului, NU am pocit numele nimanui, si DA am fost suparat pe ce a facut viobio dar este in trecut si acolo trebui sa ramana.

Link spre comentariu

1--

Va rugam sa discutati civilizat si strict in sfera de activitate   AL   forumului 

deci...  a  cui  este  sfera  de  activitate ,  stimati  tovarasi ?  A  forumului ,  carevasazica  ...  nu  AL  forumului .

2-- a  se  observa  cum  dl  depanator  vesel  s-a  metamorfozat  peste  noapte   in  dl  respect  si  moderatie ... in  acelasi  timp ,  desigur ,  nu  pe  rind .  totul  este  invelit  intr-un  avatar  black-old-school . hmmm ... fff  suspecta  manevra  . nu  stiu  de  ce  ,  dar  prevad  o  posibila  numire  ca  moderator .   si-a  schimbat  si  stilul  postarilor ...nu  ne  mai  bombardeaza  cu  tone  de  zimbilici   fara  noima .

3--  pe  vremea  cind  inca  nu  era  moderator ,  recunosc  deschis  ca  am  avut   niscaiva   conflicte  verbale  cu  dl  ratza .  cu  rusine  recunosc  deschis  ca  l-am  urit  sincer  si  l-am  mai  si   injurat  ca  la  usa  cortului  pe  pm  .  domnia  sa   a  ajuns  intre  timp  moderator  si   totusi  nu  s-a  razbunat  pe  mine  absolut  niciodata  .  intre  timp ,  urmarindu-i   postarile  si   activitatea  de  moderare  am  ajuns   peste  ani  sa-mi  schimb  impresiile  .  astazi  si  acum ,  ma  mustra  constiinta  pentru  vorbele  din  trecut  si  doresc  sa-i   cer   in  mod   public  iertare  pentru  injuriile  aduse  atunci  pe  pm  .  totodata  ,  pentru  demnitatea  si  verticalitatea  aratate  pe  forum ,  il  asigur  de   toata  stima  si   de  tot  respectul  meu ... :rzb

Link spre comentariu

Nu. nu. nu. Interpretare gresita, asa se declanseaza razboia mondiale. Am zis de doua persoane diferite. Una care este prolifica, adica poate scrie topice infinite, la Marian m-am referit ca sa nu mai existe confuzii si una care pune mii de poze si filmari, fara scheme, bravo lui, face trafic si el. M-a deranjat faptul ca se da lovit  pentru aceleasi chestii pe care le-a facut si tot ii da cu impartialitatea, probabil un termen vag, deoarece impartial esti cu toti si fata de tot , nu numai cand vrei si cu cine vrei.

Ok, m-am explicat prea pe larg si tot n-am gasit tranzistori pentru clasa D. Pana apuci sa cauti ceva, deja nu mai e de actualitate si apare altceva.

Am gasit DirectFet. Iese amplificatorul de 2x100 putin mai mare decat o cutie de chibrituri si asta din cauza bobinelor.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări