adicontakt Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Numai ce am citit pe un topic ca se va inchide forumul pe o durata de o saptamana anuntul fiind facut chiar de Vasile. Asa ca dragi useri refaceti va stocul de filme sexy,moderatorii sa se bucure de concediu ca tot era o povara moderatul pe acest forum. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Ori a fost "evaluat" si se inchide definitiv pana romanii isi revizuiesc comportamentul. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 (editat) gresala Editat Mai 19, 2016 de adicontakt Link spre comentariu
ratza Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Pentru cei care încă nu ştiu, de luni încolo nu voi mai avea calitatea de moderator. Dacă vă simţiţi mai bine, mă puteţi înjura şi acum şi după. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 sa te injure cei cu care ai dispute , eu unul nu am niciun motiv Link spre comentariu
ratza Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Eu nu am dispute cu nimeni, alţii au cu mine. O poţi face de antrenament dacă n-ai motive, pe mine nu mă deranjează. Link spre comentariu
adydep Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Numai ce am citit pe un topic ca se va inchide forumul pe o durata de o saptamana anuntul fiind facut chiar de Vasile. Asa ca dragi useri refaceti va stocul de filme sexy,moderatorii sa se bucure de concediu ca tot era o povara moderatul pe acest forum. Se spune Domnul Administrator Vasile,si Domnii Moderatori.Asa e frumos . Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 tu ma mai musti mult ? ma miram sa nu te bagi ca musca-n lapte te baga unii la inaintare doar ,doar te-oi injura ca sa ma banneze defintiv Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Foarte interesant. Am urmarit cu interes topicul Moartea Caprioarei. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 te-a obligat cineva sa intrii si sa citesti? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Sa nu se inchida asa repede inca nu mi-am gasit un amplificator sa cumpar Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Saltul de trafic cred ca a adus banuti frumosi Domnului Administrator Vasile si s-a dovedit ca sunt necesari numai doi Domni Moderatori pentru a atinge aceasta cota. Domnul Moderator Marian si Domnul Moderator suparat ca altii ii pocesc numele cand doar el are voie sa poceasca la altii. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 ai uitat restul de pupatori de moaste Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Eu m-am apucat de un amplificator clasa D la sugestia unui coleg dragut si binevoitor. Sper sa nu se inchida macar mesageria privata, ca mai am nevoie de sfaturile omului. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 cere un nr de telefon si rezolvi treaba Link spre comentariu
Postări Recomandate