Vizitator mariansorescu Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 salutare! dragi experti intrale cnc-urilor va rog sa-mi dati un sfat cu privire la achizitia unui router cnc. eu si un coleg dorim sa ne infiintam propria firma de productie publicitara (lucram de cativa ani in domeniu). de ceva vreme urmaresc forumul asta si vad ca multi dintre voi au construit masini mai mici sau mai mari, mai ieftine sau mai profi. ideea e ca aveti ceva mai multa experienta decat mine si un ochi "critic". noi acum ne infiintam firma si dorim sa achizitionam un router cnc, fie un 1000x2000x100 mm din fonduri proprii, fie un 2000x3000x200 mm cu vacuum si toate cele daca obtinem o finantare din fonduri europene. noi am lucrat pana acum pe o masina frantuzeasca buna dar scumpa rau si am vazut ca sunt si cativa producatori in tara la bucuresti, brasov, iasi, ploiesti, pitesti ... acum vine intrebarea cheie, ce masina ne recomandati? care este un furnizor (fie el producator sau importator) de incredere cu masini de calitate buna? voi sa fiti in situatia noastra (nu ne dau banii afara din casa dar vrem o masina buna) ce router ati cumpara? seara buna! marian Link spre comentariu
katran Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Pai , depinde de bugetul alocat si daca va trebuie o garantie formala . Trebuie s-o cumparati de la o firma care ofera o asemenea garantie , dar asta inseamna niste bani ... Probabil va trebuie si o factura , sa puteti baga utilajul in firma ... asta exclude din start orice constructie facuta " pe genunchi " ... Eu personal mi-as construi masina in regie proprie ... as obtine un raport calitate / pret mult mai bun . Cred ca puteti cumpara un router CNC de la ISEL ... parca ei produc asa ceva , dar nu stiu la ce pret ... succes. Link spre comentariu
Vizitator mariansorescu Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 multumesc katran de sfaturi. o sa incerc la isel. am vazut masinile pe care le faci, mi se par destul de profesionale. din pacate as vrea sa accesez o finantare si prin urmare am nevoie de factura, garantie toate cele. pe de alta parte, ma descurc sa utilizez o masina dar nu sa o construiesc. am lucrat 10 ani in productia de publicitate, din pacate nu am lucrat de mult pe router ca na, am avansat si eu dar cum vreau sa plec din firma sa imi fac afacerea mea, o sa am nevoie de un router bun si fiabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum