Florian Ciobanu Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Salutari, aveti careva o schema la aceasta statie de lipire?, am intrat in posesia uneia si vreau sa o refac cu un letcon clona Hakko cu termocupla, lipseste de pe placa un transistor si cei doi semireglabili. Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Foarte bine , dar cererile de scheme nu se fac aici . Aici se postează proiecte complexe realizate sau în lucru . Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Mai 18, 2016 Autor Partajează Postat Mai 18, 2016 rog un moderator sa mute topicul unde trebuie Link spre comentariu
ss1958 Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 O sa ne certe moderatorul, dar acum hai sa vedem daca te putem ajuta. Daca faci o poza mai de departe, adica toata placa si una cu partea cablajului s-ar putea sa ai noroc si sa fie statia de la Electromures la care nu am schema dar am placa completa si te pot ajuta cu identificarea pieselor lipsa.Am vrut odata sa fac releveul placii dar am renuntat pt. ca mi-am facut alte statii. Totusi , statia aia a fost excelenta si daca nu se ardea letconul ala romanesc ( care a mers 10 ani la greu, nu ca astea chinezesti de le schimbi lunar) nu as fi renuntat la ea. Link spre comentariu
alcon Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Foarte bine , dar cererile de scheme nu se fac aici . Aici se postează proiecte complexe realizate sau în lucru . Foarte bine , ce? Omu' nu a stiut sa posteze unde trebuie, aici este interzis, am inteles. @ss1958, om cu frica de Dumnezeu, si-a luat inima in dinti si a spus: "O sa ne certe moderatorul, dar acum hai sa vedem daca te putem ajuta.", brava lui! Sa fie doar dorinta de marire a.... Link spre comentariu
ss1958 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Foarte bine , ce? Omu' nu a stiut sa posteze unde trebuie, aici este interzis, am inteles. @ss1958, om cu frica de Dumnezeu, si-a luat inima in dinti si a spus: "O sa ne certe moderatorul, dar acum hai sa vedem daca te putem ajuta.", brava lui! Sa fie doar dorinta de marire a.... Cred eu, ca ar trebui sa ne spui si noua, mai pe sleau, ce te supara. Eu , marturisesc, sunt cam greu de cap si pricep si mai greu. Faptul ca vrei sa ajuti pe cineva, ti se pare un gest de marire? Eu credeam ca asta e spiritul forumului. Si eu am primit de nenumarate ori ajutor de la colegi cu suflet mare, care nu cred ca s-au gandit o clipa la mariri si osanale.Lor le-a fost de ajuns un simplu multumesc.Mintea mea inceata, nu s-a gandit niciodata la asa ceva. Recunosc, am gresit, dar m-am gandit ca daca posteaza in alta parte s-ar putea sa nu-l mai pot urmari si in concluzie, sa nu-l pot ajuta.Daca am suparat pe cineva, imi cer mii de scuze. Rog moderatorul sa ma ierte, ...ca nu mai fac !!! Link spre comentariu
alcon Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 @ss1958, om cu frica de Dumnezeu, si-a luat inima in dinti si a spus: "O sa ne certe moderatorul, dar acum hai sa vedem daca te putem ajuta.", brava lui! Nu ma supara nimic! Nu ti se pare ca am apreciat gestul tau de a ajuta drept un lucru demn de toata lauda? Ajutorul se acorda chiar acolo unde este cerut, comentariul meu a fost facut referitor la zicerea de mai jos. "Foarte bine , dar cererile de scheme nu se fac aici . Aici se postează proiecte complexe realizate sau în lucru." Link spre comentariu
ss1958 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Sa-mi fie cu iertare, tot n-am inteles partea cu dorinta de marire.Nu ma stiu vinovat de asa ceva. Dar hai sa nu mai polemizam in zadar. Vad ca amicul care a cerut ajutor s-a dat la fund. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Mai 19, 2016 Autor Partajează Postat Mai 19, 2016 Am făcut poze cu placa dar nu am avut timp sa le pun,sunt schimbul 3 si e mai greu cu oboseala , sper ca pe zi voi reuși sa le pun, apreciez gestul de a mă ajuta, dacă nu reușesc sa o fac originala o sa fac pe cea care o vinde și domnul Rozmarin ca tot are loc montajul inauntru Link spre comentariu
alcon Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Sa-mi fie cu iertare, tot n-am inteles partea cu dorinta de marire.Nu ma stiu vinovat de asa ceva. Dar hai sa nu mai polemizam in zadar. Vad ca amicul care a cerut ajutor s-a dat la fund. Nu esti vinovat de nimic, nu la tine m-am referit. Link spre comentariu
ss1958 Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 (editat) Am făcut poze cu placa dar nu am avut timp sa le pun,sunt schimbul 3 si e mai greu cu oboseala , sper ca pe zi voi reuși sa le pun, apreciez gestul de a mă ajuta, dacă nu reușesc sa o fac originala o sa fac pe cea care o vinde și domnul Rozmarin ca tot are loc montajul inauntru Ar fi buna si o poza cu statia ca si carcasa, ne-ar ajuta si mai mult.Daca te hotarasti sa construiesti una, iti recomand statia NOSTALGIC.E mai simpla si rezultatul este excelent.Gasesti toata documentatia pe forum.Eu le-am cam facut pe majoritatea de pe aici si altele de pe net, dar asta e ce ma satisface si cu care lucrez acum. Editat Mai 20, 2016 de ss1958 Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Mai 20, 2016 Autor Partajează Postat Mai 20, 2016 (editat) imi cer scuze domnului Puscas ca am scris numele gresit, scriam de pe telefon,intre doua interventii, ar fi interesant sa aflu ce valori au semireglabilele ca sa o fac originala, statia facuta si de domnul @Rosmarin o am facuta si neincasetata, incape fara probleme in aceasta carcasa, deocamdata nu ma grabesc din lipsa de timp dar si din cauza ca nu au sosit letcoanele de la chinezi. Pun si niste poze si cu carcasa si placa, in seara asta iau placa la mine ca sa-I scot schema dupa care o voi posta. [/url]">http:// [/url]">http:// [/url]">http:// [/url]">http:// Editat Mai 20, 2016 de Florian Ciobanu Link spre comentariu
briobit Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Am gasit pe un blog http://trax-palicaru.blogspot.ro/ pozele astea http://imgur.com/a/5Dakn. Are cont si pe forum din ce retin persoana respectiva Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Mai 20, 2016 Autor Partajează Postat Mai 20, 2016 In pozele lui am văzut ca acolo sunt semireglabili Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2016 Gata m-am hotarat, scot electronica din ea, pun alta mai ales ca au venit si letcoanele din China si o "modernizez", renunt la resuscitare, cand este gata pun si ceva poze. solder station by Instructables.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum