Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

retea de cartier

Reynolds

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• Extasy2525

2

• Reynolds

2

• ghimpe--

1

pai sunt multe modalitati, dar cele recomandate sunt ori un router ori un server dintrun pentium 3 de ex sau chiar 2 daca nu este reteaua mare.....adik ceva la genul pt 5 cal.1. router . sunt multe modele pe piata, cel mairecomandat e unu care limiteaza banda, sa fie impartita la fiecare egal sa nu aveti probleme cand unu sta pe dc++ si suge toata banda si altu vrea sa navigheze pe net si ii se misca greu. Ii se poate atasa un swich pt a redirectiona netu la mai mult de 4 cal ( in general router-ele au 4 iesiri, pt 4 cal )2 un server dintrun cal care sa functioneze continuu. ai nevoie pe el de 2 placi de retea, una sa intre netu si una sa iasa netu. Din cea care iese netu se leaga un swich pt a imparti la mai multe cal. Poti instala pe el win xp daca nu ai nevoie pt o retea mare....daca vrei o retea mare, gen pt vreo 100 sau mai multe cal recomand sa iti instalezi Linux ( este mai bun pt aplicati de genul asta ).cat despre net....nu tias recomanda upc pt o retea de cal....nu are peering cu multe retele. Mai bine iti bagi evolva....un pachet mai mare.

Link spre comentariu

Despre viteza pe care o promit cei de la UPC, ma refer la pachetul de 6MB, ce parere aveti ?Inca o data as vrea o parere de la cineva care are deja net de la UPC. Am avut net de la Romtelecom ADSL 4MB si am fost multumit de serviciile lor.

Link spre comentariu

nu am avut net de la UPC....dar cunosc persoane care au. avantajul lui este ca e mult mai stabil ca cel de la rds....adik nu cade 1 data pe luna ca la rds.....cat despre pachetul ala nu pot sa iti zic nimik....mai bine ii suni pe aia de la UPC si le zici ca vrei abonament la net pe persoana fizica, o sa iti dea un nr de tel si o sa suni acolo.....au oferte cu niste pachete mai bune. Singurul lucru naspa la ei este ca nu au peering cu retele de cartier....si "abonatii" tai la internet nu vor fi multumiti de traficul care o sa il aiba pe dc++....

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Despre viteza pe care o promit cei de la UPC, ma refer la pachetul de 6MB, ce parere aveti ?Inca o data as vrea o parere de la cineva care are deja net de la UPC. Am avut net de la Romtelecom ADSL 4MB si am fost multumit de serviciile lor.

am eu linia de 6 Mb/spot sa confirm ca merge exact asa cum ar trebuiin general download-ul se face cu 720Kb/s deci se apropie f mult de cei 6 Mbps declarati.ii recomand
Link spre comentariu

Pentru o retea de cartier nu conteaza doar downloadul ci si uploadu daca poate sa ne spuna nexus cat este valoarea uploadului ar fi o chestie.Desigur si peeringul cu mai multe retele este binevenit. Daca ai mai multi clienti merita sa investesti intr-un rooter dedicat (linux).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări