George Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 @Letcon Uite in acest link niste teste comparative intre foite de kapton (neadezive) si foite de mica: http://www.elforum.info/topic/115736-ţaţe-mici-10w-clasa-a-se/?p=1379581 Concluziile le poti trage singur. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Stiu testul ala, chiar amicul meu Costin, le-a facut. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Eu am inteles de acolo ca banda aia kapton fiind mai subtire, se face transferul de temperatura mai repede intre tranzistor si radiator. Daca reusesti sa feliezi o foita de mica intr-un strat destul de subtire, probabil, vei obtine un transfer la fel de bun si cu ea Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Da, insa scade si rezistenta mecanica si izolatia electrica. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 La 04.01.2021 la 14:54, xavlaur a spus: Salut tuturor ! Ce demersuri trebuie sa fac sa primesc si eu schema, va rog ?... Am unul identic care m-a rugat sa i-o caut ... ... A fost primit cu toti tranzistorii scosi intr-o punga de cineva mai istet ca noi, probabil ... Trebuie sa-l cauti pe @Victor si sa-l rogi sa-ti dea si tie schema. Daca e vorba doar de trz finali, poti rezolva cu ajutorul acestei imagini. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum