hades19 Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 si tu radeai de mine ca am explicatii de dat nevestei despre banii cheltuiti Link spre comentariu
klayus Postat Iunie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2016 E o vorba. Oricât de frumoasa ar fi o femeie cineva undeva e satul de rahaturile ei! Mare adevăr Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Din nou despre freze, exista freza de 2-3 mm capabila sa taie in tabla de otel cu grosimea de 0.8mm? Link spre comentariu
klayus Postat Iulie 8, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2016 Otelul e complicat de frezat. Chiar și la dimensiunile astea. Eu unul personal nu am încercat sa frezez otel nici pe mașini mai capabile. Dar freze asa micuțe sa poată intra în otel mai greu. Numai bine Link spre comentariu
bcristian Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Evident ca exista, si nu ma refer la OZN-uri. Frezele pt PCB de ex taie otel fara discutii. Problema la freze mici si duritate mare e tocmai rigiditatea masinii, pt ca se rup foarte usor. Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Si racirea cred ca e o problema, mai mult ca sigur freza trebuie racita..... Link spre comentariu
bcristian Postat Iulie 9, 2016 Partajează Postat Iulie 9, 2016 Nu neaparat, mai ales ca e carbura si rezista la temperaturi foarte mari, la care oricum nu ai de ce sa ajungi in otel normal. Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 De incercat o sa incerc chit ca o sa rup ceva freze....., ca si profil/tip/model cred ca astea ar fi potrivite: Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 (editat) Nu este chiar asa de usor de taiat in fieroase. Taierea lor se face la turatii mici, aschiind, nu "rozand", ori o freza subtire nu are destula rigiditate sa impinga in material si sa taie aschie cu aschie. La turatii mari se genereaza prea multa caldura. Eu am stricat mai multe freze facand incercari, la turatii mici nu este in stare sa roada din material destul de repede, la turatii mari se inegreste si arde freza. Pana la urma am taiat cu freza de 2mm intr-un disc de circular de otel (cred ca e ceva mai tare decat fierul normal) taind la 20.000rpm sub apa, intr-un acvariu special conceput, si clocotea apa in zona taieturii.. Sa tai altfel, nu vad cum, oricat de profesionale ar fi sculele. Editat Iulie 10, 2016 de dany_cta Link spre comentariu
bcristian Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Pai discul de circular e printre cele mai dificile materiale uzuale (plus diverse tipuri de inox sau otel rapid). Pe de alta parte, la metale oricum potrivirea corecta a avansului, turatiei si adancimii cu scula si materialul e mai critica decat la lemn sau alte materiale moi. http://zero-divide.net/?page=fswizard Link spre comentariu
czait Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 klayus,buna seara am ramas uimit de ceea ce faci m-a pus pe ganduri o asemenea jucarie sant pasionat de constructii electronice, sant radioamator, m-ar interesa asa ceva, un pret estimativ daca se poate PM iti multumesc pentru intelegere CRISTI , Link spre comentariu
ovidiu_mihailescu Postat Iulie 19, 2016 Partajează Postat Iulie 19, 2016 Salut Klayus, Laser-ul gravează silkscreen-ul pe orice cablaj? Adică și pe FR4 și pe CEM1? Link spre comentariu
klayus Postat Iulie 20, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2016 salutare, CEM1 e mult mai usor de gravat. fr4 e putin transparent si se cam disipa raza. dar amandoua sunt gravabile de laser. numai bine Link spre comentariu
klayus Postat August 7, 2016 Autor Partajează Postat August 7, 2016 Un mic update. Au început sa vina coletele grămadă dar mai sunt de venit. 3 mașini în facere, cred ca reușesc sa le trimit sapt care vine. Mai sunt 7 în așteptare IMG]http://i67.tinypic.com/mju3r8.jpg[/img] Scuze de întârziere, dar s-a mișcat f slab posta... Numai bine Link spre comentariu
masterpic77 Postat August 8, 2016 Partajează Postat August 8, 2016 Super tare , una din cele 3 este a mea , ne auzim saptamana viitoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum