Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problemă Denon RCD-100

Vizitator Adrian9714

Postări Recomandate

Vizitator Adrian9714

Bună seara. Am și eu o problemă la un amplificator de sunet. Acum câteva săptămâni funcționa perfect ... și intr-o zi am vrut să ascult puțină muzică si când i-am dat drumul s-a aprins si a luat-o direct pe CD ... nu știu de ce. De obicei apărea pe auxiliar (tape) și problema e că nu mai primeste nici o comandă, nici să o închid nici să schimb pe radio / aux ..

Menționez  că, câteodată când dădeam volumul mai tare/incet se dădea la maxim sau când loveam puțin masa de birou..

Mulțumesc si sper să mă ajutați!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• modoran

1

• adydep

1

Vizitator Adrian9714

Altă metodă nu se poate folosii? Nu am de unde să iau alte butoane pentru amplificator ... măcar să pot umbla la volum/bass/înalte și să se inchidă .. :)

Link spre comentariu

Schimba toate tastele, sigur ai rezistenta parazita cel putin la una dintre ele.

Trebuie aplicat ce a spus dl. Modoran mai sus :96 nu iertați nici un buton :96. ...asta dacă doriți să reparați...
Link spre comentariu

Injecteaza spray de contact pe taste si cat sant imbibate in spray fa miscari de apasare pe taste .

Odata cu spray-ul ar fi si mai bine daca ai avea si ceva jet de aer ( compresor ) 

Curatale    si vezi rezultatul . 

Poate ai noroc . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări