Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am o problema ajutati-ma

Vizitator Eltax

Postări Recomandate

Vizitator Eltax

AM un AMD Athlon 64 4000+ BOX ,Placa de baza Producator: ASUSCod producator: M2N4-SLIPlatforma: NVIDIAChipset: nFORCE4 SLI MCPSocket: SkAM2Memorie DDRII: 4xDual channel DDR2 800Video SLOT: 2xPCIEXP16xAlte sloturi PCI-X: 2xPCIEXP16xIDE/SATA: SATAII/ ATA133LAN: 10/100/1000MbsSunet: 6ChBUS: 2000MTsForm factor: ATX--512 Ram 800 Mhz Kingmax hardu a ramas ala vechiu 120 wd 8 mbufer ata 100 Calculatorul merge cam greu nu pot deschide multe aplicatii cu el mai bine mergea inainte pe configuratia veche . sa fie de la hdd ca a ramas pe ata ???AStept sfaturi multumesc ,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

6

Zile populare

Top autori în acest subiect

Downlodezi memtest86 si rulezi ceva vreme. Asta ca sa fim siguri ca nu ai probleme cu RAM-ul.Pentru linistea ta poti sa rulezi si programul de diagnosticare pentru hard disk pe care il poti downloda de pe websiteul producatorului.

Link spre comentariu

ce ar putea avea ramu ?

1.Defect.2.Incompatibilitate cu placa de baza (se mai intampla)3. Slot defect pe placa de baza (incearca-l in mai multe sloturi)4. etc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări