Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalenta tranzistor

Vizitator boby

Postări Recomandate

Mi-am pus si eu problema cand gaseam conzii electrolitici uscati aia de aluminiu sau plachetele alea rosii in scurt ,intreberea era totusi cum au ajuns in spatiu ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

9

• mac01

8

• adydep

6

• FLORIN IORDACHE

4

Numa tie?!?! Cand le vedeam ....le ocoleam sau le faceam ''cadou'' colegilor mai in varsta din sectie sa le repare ei.....

Off topic: o camera video sau videorecorder 100% fabricatie ruseasca a vazut cineva ? Eu nu!!!

Voi vorbiti de electronice pt popor. Acolo nu au excelat desi au avut si unele realizari de luat in calcul, dar in domeniul profesional, militar sau aerospatial chiar aveau si cu ce sa se laude.

Tuburile NOS sovietice inca au mare cautare.

Link spre comentariu

inca se mai repara...televizoare ?...

Tu ai incercat sa repari o pompa ...nu vad de ce nu s-ar repara un televizor care costa mult mai mult decat acea pompa!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Voi vorbiti de electronice pt popor. Acolo nu au excelat desi au avut si unele realizari de luat in calcul, dar in domeniul profesional, militar sau aerospatial chiar aveau si cu ce sa se laude.

Tuburile NOS sovietice inca au mare cautare.

Tind sa cred ca toata tehnologia au ....furat-o!!! De aerospatial ce sa zic?! Daca nu inventa neamtul lui Hitler, Wernher von Braun rachetele V1 si V2....nu ajungeau in graba in cosmos ,nici rusii nici americanii....

Link spre comentariu

Off;

A incercat sa le faca..dar nu prea i-a reusit (dupa cate stiu)...nu-si mentineau traiectoria. 

Editat de mac01
Link spre comentariu

Ce bune erau sursele alea....cam mari, dar buneeee. Ce mai probam cu una d'aia trafurile de linii si chopperele! Era indispensabila...avea locul ei pe masa de lucru.

Sanatate permanenta! Am si eu o asemenea sursa functionala, imi poti da te rog ceva detalii despre cum probai trafo linii si chopper?Multam!

Link spre comentariu

mare lucru nu e.Se pune in paralel pe primarul cheoperului cel pentru testat. eu asa faceam.Suporta cat Ii pui in carca .Acum am un montaj cu 555 si 2n 3055 alimentat la 15 v si ma uit la consum.

Link spre comentariu

Tu ai incercat sa repari o pompa ...nu vad de ce nu s-ar repara un televizor care costa mult mai mult decat acea pompa!

din pacate pompa aia costa 1000RON, si nu prea merita.

despre reparatiile TV, eu stiu doar un lucru. cand incepe sa crape ceva, e doar inceputul sfarsitului...

doar din motivul asta ma miram...dar recunosc ca am cam fost offttopic. imi cer scuze.

Link spre comentariu

din pacate pompa aia costa 1000RON, si nu prea merita.

despre reparatiile TV, eu stiu doar un lucru. cand incepe sa crape ceva, e doar inceputul sfarsitului...

doar din motivul asta ma miram...dar recunosc ca am cam fost offttopic. imi cer scuze.

ba chiar pot sa spun ca fac si schimbul trei cu reparatul de tembelizoare si de multe ori imi pare rau ca nu am si eu timp de altele,ca de exemplu pescuitul la lanseta,undita,care este o mare pasiune de a mea,gradinaritul.si altele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări