Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalenta tranzistor

Vizitator boby

Postări Recomandate

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

9

• mac01

8

• adydep

6

• FLORIN IORDACHE

4

Daca posta 2 / an , avea ... 16.

Greu cu "artimetica" asta !

Nou , in sensul ca nu'i "rutinat" p'aci , daca intelegi ce zic !

Ii mai dau eu de la mine 7 postari...ca sa faca 16...asa am vb cu dansul.... :85  :85  :85

Eeee,am zis si eu doua postari pe an asa.....dar eu unul cred ca au trecut 2-3 ani in care nu a postat nimic pe aici .... :reytre

Gata eu am terminat cu glumele,trebuie sa mai facem si treaba....

O seara minunata va doresc !!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

va mutumesc chiar si celor care sau nascut invatati

Asta trebuie luata ca un compliment sau ca o bataie de joc? Sau nascut se scrie "s-au nascut".

Verifica sursa...ce tensiuni ofera la iesire.

Editat de mac01
Link spre comentariu

scoate final linii si pune un bec 220v60-100w intre emitorul si colectorul acestuia si maroara ce tensiune ai.

Link spre comentariu

Cu BU508AF,S2000,KT872......

kt872  se  gaseau  cind  era  bunica  fata  mare  si  in  arii  geografice  satelit  ale  fostului  urss ,  nicidecum   acum ,  in  secolul  21 .  dar  ce  sa-i  faci ...  unele  persoane  au  ramas  ancorate  in  trecut  si  continua  sa  recomande  ceea  ce  nu  mai  exista  demult  pe  piata  din  rsr .  

prin  absurd  vorbind ,  chiar  daca  s-ar  mai  gasi  pe  undeva  niscaiva  kt872 ,  nici  macar  unul  dintre  cele  3  tranzistoare  din  citat  nu  pot  fi  utilizate  drept  echivalente  ale  lui  2sc3895 ,  intrucit  sint  tranzistoare  lente .  acolo  trebuie  musai  tranzistoare  ultra-rapide .  personal ,  recomand  tranzistoare  sanyo  din  seria  tt2xxx .  altfel ,  exista  posibilitatea  sa  obtineti  iar  postari  de  tipul  #7 ... :rzb

Link spre comentariu

Da, si eu in surse foloseam mai repede BU2508 sau finali de linii de tip 2SC din monitoare (atentie insa la cei cu rezistenta B-E, nu functioneaza in sursele autooscilante !).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări