Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BOE – HT185WX1-100

Postări Recomandate

Ma poate ajuta un coleg care detine informatii despre modalitatea de  depanare a ecranului BOE – HT185WX1-100 care se misca cu incetinitorul (slow).a fost tratat in nr 9 din 2012 (scan pdf al paginii) dar din nefericire nu am revista.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kty

3

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca te-a ajutat in privat nu era logic sa-i multumesti tot acolo,nu de alta dar sa inteleg ca te-a rugat sa nu dai publica metoda ,de nu o publici aici cum te-a ajutat 

sau e un fel de a cere ajutor si dupa ce-l primesti spui ,,multumesc de ajutor dar ma descurcam si singur,,

Link spre comentariu

Va multumesc domnul Costica exact cu aceasta descriere ma ajutat autorul revistei pe celalalt forum. Si daca apucasem sa deschid si aici un topic am tinut sa-i multumesc public si aici.

Link spre comentariu

Dupa, parerea mea cel mai corect ar fi, ca un "user"  sa-si puna cel putin, la inregistrare pe forum, locatia in profil(nu toti "userii" au ateliere, uni poate repara acasa, alti au ateliere, dar nu au rivali........etc), in felul asta forumul ar fi mult mai "bogat", in informatii (informatia pentru forum, se pierde prin mesajele private). Daca am gresit, cu cele spuse, rog un moderator, sa, stearga......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări